Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romania preia presedintia Consiliului UE: Liderii europeni au aterizat la Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Romania preia presedintia Consiliului UE: Liderii europeni au aterizat la Bucuresti (VIDEO)

Liderii europeni au aterizat, miercuri seara, pe Aeroportul Baneasa din Capitala, de unde se vor indrepta catre Ateneul Roman, unde va avea loc Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la. continuă pe B1

Romania preia oficial Presedintia Consiliului UE. Masuri sporite de securitate, trafic restrictionat

Oficialii de la Bruxelles vin pe 10 ianuarie la Bucuresti, pentru preluarea oficiala a presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre tara noastra. in acest context, autoritatile au luat masuri de securitate extraordinare si au impus restrictii in trafic. Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, Donald Tusk, presedintele Consiliului European, Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European si Colegiul [] .

Dancila, primul esec la presedintia Consiliului UE: Nu vom obtine un acord politic

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, la Radio Romania Actualitati, ca un acord politic intre statele membre ale Uniunii Europene in privinta cadrului financiar multianual nu va fi finalizat in timpul presedintiei romane a Consiliului UE, deoarece nu exista consens, parerile fiind divizate.

Prioritatile tarii noastre privind presedintia Consiliului UE, prezentate astazi

Prioritatile tarii noastre pe durata detinerii presedintiei Consiliului UE sunt prezentate, astazi, la Bruxelles.

Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Liderii europeni, prezenti la Bucuresti. rezist incearca sa provoace proteste in zona

Romania marcheaza preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman la care vor fi prezenti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al Parlamentului.

PROTEST in apropierea Ateneului Roman unde are loc ceremonia prin care Romania preia presedintia Consiliului UE: Vrem Europa, nu dictatura (FOTO)

UPDATE: Aproximativ 500 de persoane protesteaza in apropierea Ateneului Roman, potrivit HotNews. ro. Printre manifestanti se afla si filosoful Mihai Sora. Un protest are loc joi seara in apropierea.

PROTEST in apropierea Ateneului Roman unde are loc ceremonia prin care Romania preia presedintia Consiliului UE: Vrem Europa, nu dictatura (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Aproximativ 500 de persoane protesteaza in apropierea Ateneului Roman, potrivit HotNews. ro. Printre manifestanti se afla si filosoful Mihai Sora. Un protest are loc joi seara in apropierea.

Basescu, despre Presedintia Consiliului UE: Romnia ar putea zgltai UE care pare debusolata si fara curaj prin trei mari proiecte

Traian Basescu a afirmat ca, la finalul mandatului Presedintiei Consiliului UE, Romania va primi calificativul decent, iar tara noastra se va aseza tantosa pe lista lunga a statelor in a caror Presedintie nu s-a inregistrat nici un progres in crearea unei viziuni legate de viitorul UE, potrivit Mediafax. Fostul presedinte al Romaniei a adaugat ca tara noastra ar putea zgaltai UE care pare debusolata si fara curaj prin trei mari proiecte.

Se anunta proteste in fata Ateneului Roman, in timpul ceremoniei prin care Romania preia conducerea Consiliului UE (VIDEO)

Se anunta proteste pentru ziua de joi. Organizatiile Rezistenta, Coruptia Ucide, Initiativa Romania anunta, intr-o postare pe Facebook, organizarea pe 10 ianuarie, la Ateneul Roman, a mitingului Vrem Europa,.

Romania preia oficial presedintia Consiului Uniunii Europene: Liderii europeni si zeci de politicieni, la ceremonia de la Ateneul Roman (FOTO, VIDEO)

Romania preia oficial presedintia Consiului Uniunii Europene in cadrul unei ceremonii organizate, joi seara, la Ateneul Roman. inca de la ora 19. 00, la Ateneu au inceput sa ajunga invitatii. Este.

Concert la Ateneul Roman ce marcheaza inceperea presedintiei Consiliului UE

Liderii europeni ajung peste cateva ore in Bucuresti. Presedintii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European vor participa la o serie de ceremonii dedicate inceperii oficiale a Presedintiei romane a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )