Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania primeste a opta transa de vaccin anti - Covid. in ce orase va fi distribuit

România Liberă România Liberă,
Romania primeste a opta transa de vaccin anti - Covid. in ce orase va fi distribuit

Romania primeste, luni, cea de-a opta transa de vaccin anti - Covid produs de companiile Pfizer si B. continuă pe România Liberă

Romania primeste a opta transa de vaccin Pfizer BioNTech

A opta transa de vaccin Pfizer BioNTech, de 163. 800 de doze, soseste luni in tara, pe cale aeriana, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara, scrie Agerpres. Potrivit CNCAV, transportul catre centrele de stocare este asigurat de firma producatoare, inclusiv pe cale terestra. Vaccinurile sunt transportate in conditii optime de siguranta, in containere speciale, cu gheata carbonica si folie etansa.

Este plauzibila varianta producerii unui vaccin anti-Covid in Romania? Manager Cantacuzino: E o discutie prematura

Premierul Florin Citu a sustinut sambata ca Romania discuta cu Comisia Europeana posibilitatea de a produce unul dintre vaccinurile anti-Covid la Institutul Cantacuzino. Cat de plauzibila este aceasta varianta? Directorul Institutului Cantacuzino, Florin Oancea, spune ca este prematur sa vorbim acum despre producerea unui vaccin anti-Covid in Romania.

Romania va incerca sa produca vaccin anti - Covid la Institutul Cantacuzino din Bucuresti

Romania va incerca sa produca vaccin anti - Covid la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, a anunt.

Romania ar putea produce un vaccin anti-Covid. Citu: Am anuntat deja UE

Florin Citu a anuntat, sambata, ca Romania ar putea produce un vaccin anti-Covid la Institutul National Cantacuzino. Partea romana a informat deja autoritatile europene, pe care le-a anuntat ca Romania are capacitatea de a produce vaccinuri, a precizat premierul.

Cat de posibila este varianta producerii unui vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Directorul Institutului Cantacuzino, Florin Oancea, a declarat ca pentru producerea unui vaccin anti-COVID in Romania este nevoie de acceptul uneia dintre companiile producatoare si considera prematura o astfel de idee. Totodata Dragos Damian, presedintele Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice, a explicat ca fabricarea medicamentelor si a vaccinurilor este un proces complex si ca toate etapele ar necesita intre trei si cinci ani.

Cum stim cu ce vaccin anti - Covid am fost imunizati

Pacientii din Romania nu sunt informati expliciti cu ce vaccin anti - Covid vor fi imunizati, dar ei.

Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-Covid

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-COVID. Presedintele Romaniei s-a vaccinat, se simte foarte bine, a transmis vineri Administratia Prezidentiala.

Cursa aeriana care urma sa aduca in Romania a opta transa de vaccin Pfizer, anulata din cauza vremii din Germania Ce spune Florin Citu

A opta transa de vaccin PfizerBioNTech nu a mai ajuns in Romania luni dimineata, asa cum era programat, pentru ca zborul a fost anulat din cauza vremii nefavorabile din Germania. Premierul Florin Citu spune ca se cauta o solutie si ca dozele care ar fi urmat sa fie aduse erau pentru rapel, ceea ce inseamna ca nu va fi reprogramat nimeni.

UPDATE A opta transa de vaccin PfizerBioNTech, care consta in 163.800 doze, nu a mai ajuns in Romania din cauza vremii din Germania

Cursa aeriana care trebuia sa aduca in Romania a opta transa de vaccin Pfizer BioNTech a fost anulata din cauza conditiilor meteo din Germania. Avionul nu a putut decola din cauza viscolului.

Florin Citu: Vom incerca sa producem un vaccin anti-Covid la Institutul Cantacuzino VIDEO

Premierul Florin Citu a anuntat sambata ca Romania discuta cu Comisia Europeana posibilitatea de a produce unul dintre vaccinurile anti-Covid la Institutul Cantacuzino.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )