Libnet.ro
UNICEF

23:45

Romania va primi de la Comisia Europeana peste 25.000 de flacoane de Remdesivir, pentru tratarea pacientilor COVID

Hotnews Hotnews,
 Romania va primi de la Comisia Europeana peste 25.000 de flacoane de Remdesivir, pentru tratarea pacientilor COVID

Romania va primi de la Comisia Europeana 25. 157 de flacoane de Veklury Remdesivir) pentru tratarea pacientilor cu COVID -19 eligibili, in cadrul contractului finantat si semnat de Comisia Europeana cu compania farmaceutica producatoare, anunta Ministerul Sanatatii. Antiviralul Remdesivir este primul medicament impotriva COVID-19 recomandat pentru autorizare in Uniunea Europeana. Medicamentul a ajuns deocamdata in cateva spitale din Romania, in cadrul unui studiu clinic, producatorul punand la dispozitie 600 de flacoane. continuă pe Hotnews

Romania primeste de la Uniunea Europeana peste 25.000 de flacoane de Remdesivir, a doua cea mai mare cantitate dupa Spania

Remdesivir, singurul tratament antiCOVID-19 omologat in Uniunii Europene, va ajunge si in Romania la inceputul lunii august. Ministerul Sanatatii anunta, luni, ca tara noastra va beneficia de o.

Tara noastra va primi peste 25.000 de flacoane de Remdesivir prin contractul semnat de Comisia Europeana cu producatorul

Romania va beneficia de o cantitate de 25. 157 flacoane Veklury Remdesivir), in trei transe, pentru tratarea pacientilor cu COVID -19 eligibili, in cadrul contractului finantat si semnat de Comisia Europeana cu compania farmaceutica producatoare. Astfel, in data de 7 august 2020, tarii noastre ii vor fi repartizate 6026 flacoane Remdesivir, cantitate care ajunge pentru asigurarea tratamentului unui numar de peste 1200 pacienti eligibili 5 flacoanepacient), anunta Ministerul Sanatatii intr-un comunicat de presa, conform G4media.

Vesti despre vaccinul impotriva COVID-19 de la Comisia Europeana. Toate tarile UE vor beneficia de el

Comisia Europeana a avut o serie de discutii preliminare cu o companie farmaceutica legate de achizitionarea unui potential vaccin pentru coronavirus. Odata ce un vaccin se va dovedi a fi sigur si eficient in lupta impotriva COVID-19, Comisia va dispune un cadru contractual pentru achizitionare de 300 de milioane de doze pentru toate statele membre ale UE.

Comisia Europeana a securizat pentru statele UE 300 de milioane de doze dintr-un potential vaccin anti-COVID-19

Comisia Europeana a incheiat discutiile preliminare cu Sanofi, o companie farmaceutica, pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19. Prin acest contract, odata ce vaccinul se va dovedi sigur s.

Comisia Europeana a finalizat prima etapa de discutii cu compania Sanofi pentru achizitionarea unui vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a incheiat vineri discutiile preliminare cu o companie farmaceutica pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19m informeaza institutia intr-un comunicat de presa. Contractul avut in vedere cu Sanofi ar oferi posibilitatea ca toate statele membre ale UE sa achizitioneze vaccinul.

Comisia Europeana incurajeaza investitiile interregionale pentru inovare

Comisia Europeana a lansat o consultare publica pentru a afla punctul de vedere al cetatenilor si al.

Comisia Europeana a aprobat noi centre de excelenta in invatamantul profesional si tehnic

Comisia Europeana a anuntat, vineri, rezultatele selectiei celui de-al doilea apel din cadrulActiunii-cheie 3 a Programului Erasmus +, selectie in urma careia au fost aprobate 5noi platforme de centre de excelenta in invatamantul profesional si tehnic VET), din cele 55 de aplicatii depuse.

Comisia Europeana anunta 38 de noi proceduri de infringement deschise impotriva Romaniei

Nu mai putin de 38 de noi proceduri de infringement deschise impotriva Romaniei, potrivit raportului annual privind conformitatea statelor membre cu dreptul UE in 2019. Raportul prezinta modul in care Comisia a.

Comisia Europeana anunta 38 de proceduri de infringement deschise impotriva Romaniei in 2019

Nu mai putin de 38 de noi proceduri de infringement deschise impotriva Romaniei, potrivit raportului annual privind conformitatea statelor membre cu dreptul UE in 2019. Raportul prezinta modul in care Comisia a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )