Libnet.ro
UNICEF

22:15

Romania va primi cu 3 miliarde de euro mai putin de la Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Romania va primi cu 3 miliarde de euro mai putin de la Uniunea Europeana

Romania va primi anul acesta mai putin de 3 miliarde de euro, bani de la Uniunea Europeana. Asta, de. continuă pe România Liberă

Stirile ProTV: Romania va primi in 2020 mai putin de 3 mld. euro de la UE. Explicatia oficialilor

Romania va primi anul acesta mai putin de 3 miliarde de euro, bani de la Uniunea Europeana.

Tomas Ryde, indepartat - Romania, fara selectioner cu mai putin de trei luni inainte de Turneul Preolimpic

Comisia Tehnica a FRH i-a dat, luni, un vot negativ lui Tomas Ryde, astfel ca nationala de handbal feminin a Romaniei a ramas fara selectioner cu mai putin de trei luni inainte de Turneul Preolimpic din Muntenegru.

Screening-ul pentru cancer de san in Uniunea Europeana difera de la tara la tara. Pe ce loc se afla Romania

In 2017, proportia femeilor cu varste intre 50-69 de ani care au fost supuse procedurii de screening pentru cancerul de san folosind mamografia) diferea major de la stat la stat. Ca si in alte aspecte privind sanatatea, Romania ocupa locul codas cu doar 0,2% din femei care au fost supuse acestei investigatii in conditiile in care in Bulgaria nu mai putin de 20% din femei au fost examinate astfel.

Bulgaria si Romania - tarile cu cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale

Preturile produselor la poarta fabricii au inregistrat, in luna noiembrie 2019 comparativ cu aceeasi perioada din 2018, o scadere de 1% in Uniunea Europeana UE) si un declin de 1,4% in zona euro, arata datele publicate ieri de Eurostat si preluate de Agerpres.

IN URMATORII ZECE ANI Necesarul de investitii in infrastructura feroviara si rutiera - circa 40 miliarde euro

Lucian Bode: CNAIR dispune de resursele financiare necesare pentru realizarea celor 134 de kilometri de autostrada Necesarul de investitii in infrastructura feroviara si rutiera din Romania este de aproximativ 40 miliarde euro, in urmatorii zece ani, iar tara noastra va trebui sa se imprumute la partenerii externi pentru realizarea acestor obiective, a declarat, ieri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Deputatii britanici au aprobat acordul de retragere din Uniunea Europeana Acordul ne permite reluarea controlului asupra banilor, frontierelor si politicii noastre (Stephen Barclay)

Parlamentul britanic a aprobat joi seara legislatia care ii va permite Regatului Unit sa paraseasca Uniunea Europeana pe 31 ianuarie cu un acord, punand astfel capat unei perioade de trei ani de incertitudini legate de termenii acestui divort fara precedent, relateaza Reuters si AFP.

Ministrul Muncii: Exista o tendinta in societatea romaneasca de a munci cat mai putin si de a se iesi la pensie cat mai repede

Violeta Alexandru a declarat azi in cadrul unei dezbateri privind varsta pe pensionare ca exista in Romania o tendinta de a se munci cat mai putin si de a se iesi la pensie cat mai repede.

Uniunea Europeana vine cu noi reguli pentru protectia consumatorilor

Comisia Europeana a venit cu un nou set de reguli impotriva practicilor comerciale neloiale si a campaniilor false din mediul online. Noile norme fac mult mai usor sanctionarea agentilor economici ce opereaza transfrontalier, iar Romania are maximum doi ani sa transpuna in legislatia nationala directiva UE.

Uniunea Europeana vine cu noi reguli pentru protectia consumatorilor

Comisia Europeana vine cu un nou set de reguli impotriva practicilor comerciale neloiale si a campaniilor false din mediul online, iar Romania are maximum doi ani sa transpuna in legislatia nationala directiva UE.

Romania va trimite ajutor de urgenta pentru Australia

Mecanismul de Protectie Civila fost activat, luni seara, in Uniunea Europeana, ca urmare a incendiilor generalizate din Australia. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, l-a informat pe premierul Ludovic Orban, iar presedintele Klaus Iohannis a dispus acordarea de ajutoare de urgenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )