Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a primit o lovitura devastatoare. Daune colosale pe care trebuie sa le plateasca

Playtech Playtech,
Romania a primit o lovitura devastatoare. Daune colosale pe care trebuie sa le plateasca

Grupul petrolier austriac OMV, care controleaza fostul stat Petrom al Romaniei, a intentat un proces de arbitraj prin care acuza Bucurestiul ca nu a rambursat costurile de curatare a mediului si ca a incalcat contractul de privatizare. Tribunalul a decis in favoarea gigantului petrolier Grupul energetic OMV a lansat un dosar impotriva Romaniei la Curtea . continuă pe Playtech

Lovitura devastatoare pentru Guvern. Curtea de Conturi a anuntat tot

Guvernul in toata aceasta perioada, justificat fiind de situatia in care se afla Romania, a fost nevoit sa faca achizitii, uneori trecand in regim de urgenta, peste procedurile necesare, si anume cele ale licitatiilor publice. Curtea de Conturi acuzaa Guvernul cu cheltuiel nejustificate in plina criza datorata noului coronavirus, COVID-19, un scandal de proportii iese .

Cum se fierbe corect porumbul. Trucul pe care trebuie sa il stie orice gospodina

Porumbul fiert este pe gustul multora, fiind consumat mai ales vara. Cu toate acestea, putini stiu cum se fierbe corect. Porumbul fiert, placerea verii. Cum se fierbe corect Scoate porumbul din panusi. Nu arunca, insa, toate panusile. Tine o parte si curata-le de matasea de pe ele. Rupe porumbul in bucati care sa intre usor .

Nu trebuie sa cumperi aceste oua din comert. Detaliul la care trebuie sa fie atenti romanii

Romanii trebuie sa fie foarte atenti atunci cand cumpara oua, mai ales acum, pe timp de canicula. Specialistii spun insa ca ouale de gaina care au stantate pe coaja cifra 3 chiar ar trebui evitate. ANPC anunta ca ouale cu cifra 3 pe coaja trebuie evitate Asociatia Pro Consumatori APC) a facut un raport al .

9 intrebari la care trebuie sa raspunzi inainte sa cumperi un apartament

In spatele oricarei tranzactii imobiliare se ascunde un proces destul de laborios, drumul catre locuinta visata putand fi presarat cu o serie de capcane si necunoscute mai ales daca te afli pentru prima oara in aceasta postura. Este esential sa-ti aloci suficient timp de reflectie si analiza, chiar inainte de a-ti incepe cautarea. Ti-am pregatit, de aceea, o lista cu unele dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui sa tii cont la cumpararea unui apartament.

Scapi de 4 kilograme in numai o saptamana! Cei sase pasi pe care trebuie sa ii urmezi daca vrei sa slabesti. Dieta perfecta

Daca iti doresti sa slabesti 4 kilograme sau chiar mai mult intr-o singura saptamana va trebui sa urmezi un plan strict. Nimic nu este interzis insa trebuie sa urmezi cu strictese sase pasi simpli pentru a obtine rezultatele dorite.

Aplicatia periculoasa din telefonul tau cu Android care trebuie stearsa urgent

Cercetatorii de la ESET au avertizat despre o aplicatie rau intentionata care poate spiona si chiar sa fure datele personale utilizatorilor de dispozitive pe baza de Android, recomandarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )