Libnet.ro
UNICEF

17:30

Nu trebuie sa cumperi aceste oua din comert. Detaliul la care trebuie sa fie atenti romanii

Playtech Playtech,
Nu trebuie sa cumperi aceste oua din comert. Detaliul la care trebuie sa fie atenti romanii

Romanii trebuie sa fie foarte atenti atunci cand cumpara oua, mai ales acum, pe timp de canicula. Specialistii spun insa ca ouale de gaina care au stantate pe coaja cifra 3 chiar ar trebui evitate. ANPC anunta ca ouale cu cifra 3 pe coaja trebuie evitate Asociatia Pro Consumatori APC) a facut un raport al . continuă pe Playtech

Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Elevii pot primi incepand de astazi, 27 iulie, voucherele pentru achizitionarea unui calculator nou. Acestea sunt eliberate de Instectoratele scolare pana pe data de 14 august, dupa ce elevii au depus in prealabil un dosar prin care solicitau eliberarea voucherului. Elevii pot primi de astazi cupoanele de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator nou .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Avem 840 de paturi la terapie intensiva. 112 bolnavi sunt intubati, din cei 377 care sunt internati la ATI (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat in debutul sedintei de Guvern de miercuri, ca in acest moment, la nivel national exista 840 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19, iar din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )