Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, printre cele mai rate ale inflatiei din UE

România Liberă România Liberă,
Romania, printre cele mai rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflati. ei din UE, arata date. continuă pe România Liberă

EUROSTAT: Romania este una dintre tarile care au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistat in luna octombrie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in scadere fata de luna precedenta, conform Agerpres.

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%.

Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si in luna octombrie, a 10-a luna consecutiva, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Eurostat: Romania, Ungaria si Slovacia, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in octombrie

Cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei din UE au fost inregistrate luna trecuta in Romania 3,2%), Ungaria 3%) si Slovacia 2,9%), iar cele mai scazute in Cipru minus 0,5%), Grecia minus 0,3%) si Portugalia minus 0,1%), arata datele Eurostat citate de Agerpres. Fata de luna precedenta, inflatia anuala a scazut in 15 state membre, a ramas stabila in opt si a urcat in cinci tari membre.

Romania are cea mai mare rata a inflatiei si in luna octombrie

Romania a inregistrat si in luna pctombrie a acestui cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europ.

Care sunt cele mai sigure companii aeriene de linie si low cost. Printre ele si Wizz Air

Qantas Airways este cea mai sigura companie aeriana de linie din 2019, in timp ce Wizz Air se numara printre cele mai sigure companii low-cost, se arata in datele Airlineratings. com. in selectarea.

Vantul a batut cu aproape 180 kmh la varful Omu, una dintre cele mai mari valori inregistrate vreodata acolo

La varful Omu rafalele de vant au atins aproape 180 kmh miercuri seara, fiind printre cele mai mari viteze inregistrate de cand se fac masuratori. Nu exista an in care viteza maxima a vantului sa nu atinga cel putin 120 kmh la cea mai inalta statie meteo din tara, insa 178,2 kmh reprezinta o exceptie. Miercuri a fost o zi speciala si la temperaturi, fiindca cel mai cald a fost la Fagaras, un loc care foarte rar are ocazia sa gazduiasca cea mai ridicata temperatura a zilei.

Black Friday in turism: Cele mai ieftine vacante, la Romexpo

Cele mai ieftine vacante din intregul an pot fi cumparate in intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru ca se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adauga campaniile de discounturi la cazari si excursii optionale, create special pentru Targul de Turism care se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo.

Romania continua sa fie unul dintre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar. Cauza: rata slaba a vaccinarilor

Romania este, in continuare, printre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar, din cauza ratei slabe a vaccinarilor, la fel ca si Serbia, tari in care se inregistreaza focare de rujeola, potrivit raportului anual privind prosperitatea in Europa Centrala si de Est, realizat de think-tank-ul britanic The Legatum Institute.

Una dintre cele mai bune carti de bucate ale anului 2019: Romaneste. Punct si de la capat.

Bucataria romaneasca este una dintre cele mai gustoase din lume, datorita combinatiilor inedite de i.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )