Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romania ar putea primi un imprumut de 4 miliarde euro din partea Comisiei Europene, pentru acoperirea cheltuielilor somajului tehnic Ursula von der Leyen: Europa este hotarata sa protejeze cetatenii

B1 B1,
Romania ar putea primi un imprumut de 4 miliarde euro din partea Comisiei Europene, pentru acoperirea cheltuielilor somajului tehnic Ursula von der Leyen: Europa este hotarata sa protejeze cetatenii

Recent, Comisia Europeana a inaintat o serie de propuneri pentru acordarea unui sprijin financiar sub forma de imprumut) in valoare de 81,4 miliarde euro catre 15 state membre, pentru atenuarea consecintelor. continuă pe B1

Orban: Romania va primi 4 miliarde de euro pentru infrastructura din sanatate

Romania va beneficia de fonduri europene de peste patru miliarde de euro, care vor fi destinate investitiilor in sanatate, a declarat, sambata, premierul Ludovic Orban.

Comisia Europeana propune acordarea a patru miliarde euro pentru Romania din cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii privind acordarea unui sprijin financiar, in valoare de 81,4 miliarde euro, din cadrul Instrumentului SURE pentru 15 state membre, dintre care patru miliarde euro pentru Romania, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Comisia Europeana, dispusa sa acorde Romaniei un imprumut de 4 miliarde de euro pentru protejarea cetatenilor

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii pentru acordarea unui sprijin financiar sub forma de imprumut, din care 4 miliarde euro pentru Romania, pentru protejarea cetatenilor si atenuarea consecintelor socio-economice foarte grave ale pandemiei de coronavirus.

DOCUMENT Guvernul se gandeste daca sa participe sau nu la un fond de 25 miliarde euro pentru COVID-19 Avantaje si dezavantaje

Pe ordinea de zi a sedintei de luni se afla un memorandum privind participarea sau neparticiparea Romaniei la Fondul paneuropean de garantare pentru Covid-19, implementat de Banca Europeana de Investitii BEI). Fondul ar fi de 25 miliarde de euro, iar daca ar decide sa participe, Romania ar contribui cu 164,7 milioane de euro. Sumele ar reprezenta garantii din partea statelor participante, in baza carora BEI va finanta mediul de afaceri. Vezi care sunt avantajele si dezavantajele luate in calcul de Guvern in luare unei decizii. Lista de la dezavantaje este mult mai lunga decat cea de avantaje.

4 miliarde euro pentru Romania in cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana propune acordarea unui sprijin financiar de 81,4 miliarde euro pentru 15 state mem.

Orban: Comisia Europeana aloca Romaniei 4 miliarde euro in plus, pentru munca flexibila si somajul tehnic

Comisia Europeana a aprobat alocarea unei sume suplimentare de 4,099 miliarde euro pentru Romania, in cadrul programului SURE, pentru masuri precum munca flexibila si somajul tehnic, a declarat vineri premierul Ludovic Orban.

Alegeri SUA 2020. Trump nici nu vrea sa auda de votul prin corespondenta: S-ar putea sa nu aflam rezultatele niciodata. Presiuni din partea democratilor

Presedintele american Donald Trump a facut o noua declaratie impotriva votului prin corespondenta, apreciind ca rezultatul scrutinului prezidential din 3 noiembrie s-ar putea sa nu fie cunoscut niciodata.

George Burcea, lovitura din partea Antenei 1. Cum a ratat cel mai important rol din cariera

In spatele usilor inchise se zvoneste camama telenovelelor romanesti, Ruxandra Ion pregateste o noua productie grandioasa, aflandu-se acum la finalul serialului Sacrificiul Alegerea. George Burcea ramane pe afara Noua productie, despre care nu sestiu inca foarte multe lucruri, surse din interior, spun ca a adunat, la fel ca si in cazul serialului Sacrificiul, un .

Jador, mesaj primit din partea lui Leo de la Strehaia. Ce a transmis dupa scandalul cu Duduienii

Leo de la Strehaia intervine in scandalul dintre varul defunctului Emi Pian si Jador, si ii ofera asigurari cantaretului de manele ca George nu are nimic cu el si ca totul a fost doar o gluma, insa situatia a luat amploare prea mare. La randul lui, tanarul i-a transmis fostului concurent de la Puterea Dragostei .

4 miliarde Euro, sprijin UE pentru Romania, prin noul instrument SURE destinat firmelor si angajatilor

Romania va beneficia de imprumuturi totale de 4 miliarde de euro prin noul instrument de sprijin SURE, destinat masurilor de ajutor pentru firme si angajati, conform alocarii aprobate, luni, de Comisia Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )