Libnet.ro
UNICEF

17:45

Romania a reintrat in recesiune tehnica dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica

B1 B1,
Romania a reintrat in recesiune tehnica dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa ce a inregistrat contractii economice in ambele trimestre ale acestui an. Romania a inregistrat cea mai mare scadere economica din UE 28 in al doilea trimestru. continuă pe B1

E oficial: Romania a reintrat in recesiune economica dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica. INS a ascuns datele, Eurostat le-a facut publice

Cea mai neagra veste pentru Romania: economia a intrat in recesiune, dupa ce doua trimestre consecutive Trimestrul 1 si Trimestrul 2 din 2014) au inregistrat contractie economica. Informatia a aparut initial intr-un comunicat Eurostat difuzat in cursul diminetii de joi, 14 august, si a fost confirmata telefonic pentru HotNews. ro de Institutul National de Statistica. Economia Romaniei a scazut in trimestrul 2 cu 1% fata de trimestrul 1, si cu 0,2% in trimestrul 1 2014 fata de trimestrul 4 din 2013. Informatia privind scaderea cu 0. 2% a fost data oficial doar de Eurostat intr-un comunicat, INS trecand informatia sub tacere. Informarea initiala a INS privind evolutia T1 2014 fata de T4 2013 a fost de crestere economica de 0,1%, dar intre timp a avut loc o revizuire a datelor, revizuire care a confirmat scaderea economica. INS nu a facut niciodata publica aceasta revizuire negativa.

Tigrul Europei a reintrat in recesiune. Romania are doua trimestre consecutive de scadere economica, dupa revizuirea evolutiei din primul trimestru

Economia romaneasca a reintrat in recesiune tehnica, avand doua trimestre consecutive de scadere a Produsului Intern Brut PIB), arata datele Eurostat. Economia a scazut cu 1% in trimestrul al doilea fata de cel precedent, dar si datele privind evolutia economica din primul trimestru au fost revizuite, astfel ca avansul raportat initial de 0,2% fata de ultimul trimestru din 2014 a fost, de fapt, o scadere de 0,2%.

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

Romania reintra in RECESIUNE tehnica. PIB SCADE cu 1% fata de trimestrul I, cresterea anuala s-a diminuat semnificativ

Romania a reintrat in recesiune tehnica, avand doua trimestre consecutive de contractie a PIB, cu cea mai mare scadere economica din UE 28 in al doilea trimestru al anului, de -1%, potrivit datelor publicate de.

UPDATE. ESECUL economic al guvernarii Ponta in cifre: PIB a scazut cu 1%. Romania a reintrat in recesiune tehnica

Produsul Intern Brut PIB) a scazut cu 1% in Trimestrul II fata de primele trei luni ale anului, arata datele publicate joi de catre Insitutul National de Statistica INS). Anuntul vine la numai o zi dupa ce presa a publicat si faptul ca investitiile straine directe ISD) au scazut cu 10,3% in primul semestru al acestui an fata de perioada similara din 2013, ajungand astfel la nivelul de 1,19 miliarde de euro. Cu toate acestea, Guvernul incearca sa coloreze frumos acest esec economic, dar compara doar datele statistice care ii convin.

De ce a intrat economia Romaniei in recesiune tehnica

PIB-ul Romaniei a inregistrat cea mai mare scadere din UE in trimestrul al doilea fata de primul trimestru, respectiv 1%. Economistii spun ca noile taxe au speriat investitorii si vorbesc despre intrarea in recesiune tehnica.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )