Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,. continuă pe Wall-Street Ro

Eurostat: Romania - cea mai mare scadere economica din UE, pe trimestrul II comparativ cu trimestrul I

Romania a inregistrat o scadere economica de 1% in trimestrul al II-lea al anului 2014 fata de primele trei luni ale aceluiasi an, aceasta fiind cea mai abrupta cadere a produsului intern brut din toate cele 28 de tari membre UE, a anunta joi Biroul european de statistica Eurostat. Spre comparatie, in trimestrul al doilea al anului 2014 comparativ cu primele trei luni, vecinii nostri din UE au fost pe crestere: Ungaria cu +0,8%, iar Bulgaria a avut +0,5%. Si alte state UE foste comuniste au avut crestere economica: Polonia +0,6%), Letonia +1%), Lituania +0,7%), Estonia +0,5%), Slovacia +0,6%).

TOP. Judetele cu cea mai mare concentratie de bugetari pe bloc de 10 etaje

Un bugetar la fiecare 10 familii. Asa arata un top realizat de Hotnews, dupa datele obtinute de la Finante. Judetele Salaj, Vaslui si Harghita conduc in ierarhie, cu cea mai mare concentratie de bugetari, adica un bugetar la 10 familii.

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

Romania reintra in RECESIUNE tehnica. PIB SCADE cu 1% fata de trimestrul I, cresterea anuala s-a diminuat semnificativ

Romania a reintrat in recesiune tehnica, avand doua trimestre consecutive de contractie a PIB, cu cea mai mare scadere economica din UE 28 in al doilea trimestru al anului, de -1%, potrivit datelor publicate de.

De ce a intrat economia Romaniei in recesiune tehnica

PIB-ul Romaniei a inregistrat cea mai mare scadere din UE in trimestrul al doilea fata de primul trimestru, respectiv 1%. Economistii spun ca noile taxe au speriat investitorii si vorbesc despre intrarea in recesiune tehnica.

Eurostat: Romania, cea mai abrupta scadere economica din UE, pe trimestrul al doilea comparativ cu primele trei luni din 2014

Scaderea PIB-ului cu 1% in trimestrul al II-lea al anului 2014, fata de primele trei luni ale aceluiasi an, reprezinta cea mai abrupta cadere a PIB-ului din toate cele 28 de tari membre UE, a anuntat joi.

Romania a reintrat in recesiune tehnica dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa ce a inregistrat contractii economice in ambele trimestre ale acestui an. Romania a inregistrat cea mai mare scadere economica din UE 28 in al doilea trimestru.

PIB-ul Greciei inregistreaza cea mai redusa scadere din ultimii sase ani

Economia Greciei s-a contractat cu 0,2% in trimestrul al doilea din 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai redus declin din ultimii sase ani, conform Oficiului de Statistica de la Atena ELSTAT).

Topul zonelor de birouri: unde a fost cea mai mare activitate in primele 6 luni

Volumul tranzactiilor de relocare a crescut in primul semestru cu 61%, in timp ce reinoirile de contracte au scazut cu 33%. In cadrul acestui avant semnificativ al relocarilor, volumul spatiilor de birouri inchiriate in zona de centru-nord s-a dublat.

E oficial: Romania a reintrat in recesiune economica dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica. INS a ascuns datele, Eurostat le-a facut publice

Cea mai neagra veste pentru Romania: economia a intrat in recesiune, dupa ce doua trimestre consecutive Trimestrul 1 si Trimestrul 2 din 2014) au inregistrat contractie economica. Informatia a aparut initial intr-un comunicat Eurostat difuzat in cursul diminetii de joi, 14 august, si a fost confirmata telefonic pentru HotNews. ro de Institutul National de Statistica. Economia Romaniei a scazut in trimestrul 2 cu 1% fata de trimestrul 1, si cu 0,2% in trimestrul 1 2014 fata de trimestrul 4 din 2013. Informatia privind scaderea cu 0. 2% a fost data oficial doar de Eurostat intr-un comunicat, INS trecand informatia sub tacere. Informarea initiala a INS privind evolutia T1 2014 fata de T4 2013 a fost de crestere economica de 0,1%, dar intre timp a avut loc o revizuire a datelor, revizuire care a confirmat scaderea economica. INS nu a facut niciodata publica aceasta revizuire negativa.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )