Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romania si Republica Moldova, sub acelasi drapel la Olimpiada de la Tokyo din 2020. PCH, apel-manifest catre Comitetele Olimpice de pe cele doua maluri ale Prutului

B1 B1,
Romania si Republica Moldova, sub acelasi drapel la Olimpiada de la Tokyo din 2020. PCH, apel-manifest catre Comitetele Olimpice de pe cele doua maluri ale Prutului

Romania si Republica Moldova impreuna la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, cerePeluza Catalin Hildan, pe Facebook, in ziua in care fostul mare sportiv al clubului Dinamo Bucuresti, Ivan Patzaichin,. continuă pe B1

inca un fake news despre supermarketurile si corporatiile malefice. Povestea imaginii cu merele romanesti abandonate pe camp (FOTO)

In Romania si Republica Moldova a circulat intens o imagine cu o cantitate importanta de mere lasata pe un camp inghetat. A revenit astfel in prim plan ideea ca agricultorii nostri sunt sufocati intr-o.

Erhan Savas a fost numit director general pentru ABB in Romania si Republica Moldova

Erhan Savas a fost numit director general pentru producatorul de echipamente ABB in Romania, succedandu-l pe Tomasz Wolanowski, care a petrecut sase ani in aceasta functie.

Aproape 96% din romanii din Republica Moldova au votat pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a spulberat-o pe Viorica Dancila in Republica Moldova. Aproape 96% din romanii care s-au prezentat la sectiile de vot deschise peste Prut si-au exprimat optiunea pentru candidatul PNL,.

Peste 52 de mii de cetateni romani din Republica Moldova au votat la alegerile prezidentiale din Romania

Klaus Iohannis a obtinut duminica, 24 noiembrie, cel de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei. in cadrul turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale, dupa ce au fost calculate voturile de la toate sectiile din Romania, Klaus Iohannis, candidatul PNL, a acumulat peste 63% din voturile alegatorilor, iar Viorica Dancila, candidatul PSD aproape 37% din voturi, transmite IPN.

in o patrime din scolile din Republica Moldova apa nu corespunde parametrilor sanitaro-chimici

In o patrime din institutiile de invatamant din Moldova, apa nu corespunde parametrilor sanitaro-chimici. Cele mai afectate sunt scolile din raioanele Cimislia, Ceadir-Lunga, Stefan-Voda, Leova, Hancesti, unde sunt constatate depasiti la nitrati, fluor, bor, hidrogen sulfurat, amoniac, arata datele Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2971 seconds )