Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania si-a retras militarii din Irak, dupa uciderea generalului iranian, la Bagdad, de catre SUA

România Liberă România Liberă,
Romania si-a retras militarii din Irak, dupa uciderea generalului iranian, la Bagdad, de catre SUA

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat retragerea din Irak a celor 14 militari romani care e. continuă pe România Liberă

NATO isi suspenda operatiunile de antrenament din Irak, dupa moartea lui Soleimani

NATO si-a suspendat operatiunile de antrenament din Irak, a declarat sambata pentru AFP purtatorul de cuvant al Aliantei Nord-Atlantice, Dylan White, dupa moartea generalului Qassem Soleimani intr-un atac american la Bagdad, scrie Agerpres.

Romania isi retrage militarii din Irak. Pozitia presedinteluiKlaus Iohannis

Ca urmare a deciziei luate la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori de luni, 6 ianuarie, de a suspenda temporar misiunea de instruire a trupelor irakiene, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu, Ministerul Apararii Nationale a intreprins masurile necesare pentru intreruperea misiunilor de instruire si consiliere efectuate de militarii romani dislocati in Irak, a comunicat MApN.

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste Singura solutie pentru criza este o abordare calma, diplomatica, revenirea la calm in aceasta zona

Situatia din Irak, dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite, priveste si Romania, care are foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu si in Irak, dar si militari in aceasta tara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut apel la o abordare calma, diplomatica, o descaladare si revenirea la un calm in aceasta zona.

The New York Times: Ce se intampla in Irak dupa uciderea arhitectului influentei iraniene in aceasta tara

SUA l-au ucis pe arhitectul influentei dominante a Iranului in Irak, generalul Qassim Suleimani, potrivit descrierii New York Times care a luat pulsul a ceea ce se intampla in Irak dupa ce liderul iranian a fost atacat si eliminat pe pamant irakian.

Retragerea americana din Irak: unde, cand si cum?

Anuntul dezmintit al unei retrageri a trupelor americane din Irak a starnit confuzie in ceea ce priveste strategia militara a Statelor Unite in aceasta tara. Un singur lucru este sigur, dupa confuzia de luni seara legata de o scrisoare trimisa irakienilor si care apoi a fost prezentata drept un draft: optiunea unei plecari a americanilor, care s-au mai retras si in 2011, dupa opt ani de ocupatie, este pe masa, scrie AFP.

Militari romani din Irak, relocati. Klaus Iohannis: Situatia aceasta ne priveste

O parte dintre militarii romani din Irak au fost relocati, in urma conflictului in crestere din zona, din motive de securitate. Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bavaria: Situatia aceasta ne priveste. Militari romani din Irak, relocati Potrivit datelor oferite de Statul Major al Apararii, 10 militari romani se afla in misiune in .

Iranul anunta ca studiaza 13 scenarii de razbunare dupa uciderea lui Soleimani: Chiar si cel mai usor dintre ele va fi un cosmar istoric pentru americani

Un inalt oficial iranian din domeniul securitatii a declarat, luni, ca Teheranul ia in considerare 13 scenarii de razbunare dupa uciderea generalului Soleimani, transmite agentia iraniana Fars, citata de Reuters.

Iranul anunta ca studiaza 13 scenarii de razbunare dupa uciderea lui Soleimani: Chiar si cel mai usor dintre ele va fi un cosmar istoric pentru americani

Un inalt oficial iranian din domeniul securitatii a declarat, lnui, ca Teheranul ia in considerare 13 scenarii de razbunare dupa uciderea generalului Soleimani, transmite agentia iraniana Fars, citata de Reuters.

Echipa de fotbal a SUA si-a anulat un stagiu de pregatire in Qatar dupa uciderea lui Qasem Soleimani

Echipa nationala de fotbal a SUA si-a anulat, din motive de securitate, un stagiu de pregatire in Qatar dupa uciderea generalului iranian Qasem Soleimani, informeaza BBC.

Ce se intampla cu soldatii americani din Irak: nu stie stanga ce face dreapta

Surse oficiale din Armata Americana au oferit informatii contradictorii, pe parcursul zilei de luni, legat de destinul soldatilor americani care activeaza in Irak. Numarul lor nu este deloc mic. O manifestare de haos printre autoritatile americane a facut luni seara inconjurul lumii, dupa un raport al celor de la Reuters. Agentia de presa a atras .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )