Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania sustine o cooperare stransa a UE cu Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania sustine o cooperare stransa a UE cu Marea Britanie

Romania sustine continuarea unei cooperari stranse a Uniunii Europene cu Marea Britanie in domeniile de interes comun si dupa retragerea acesteia din UE, i-a transmis presedintele Klaus Iohannis, astazi, lui Michel Barnier, negociatorul-sef al UE pentru Brexit. continuă pe Ziarul Bursa

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Romanul care si-a ucis sotia in Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul de 32 de ani, care si-a ucis sotia in Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Mihai Caliman era stabilit in Nottingham, iar in luna mai a acestui an a filmat-o pe sotia lui,.

Britanicii par sa creada ca UE a parasit Marea Britanie

Discursurile privind Brexitul din Marea Britanie sunt in continuare departe de realitate, a declarat Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, intr-un discurs tinut in orasul german Freiburg, scrie Reuters.

BOMBA! Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie. Motivul este DE NECREZUT (VIDEO)

Cezar Ouatu a fost eliminat din cea de-a doua etapa a concursului X Factor Marea Britanie. Artistul a trebuit sa paraseasca competitia dupa ce Janice Robinson a convins-o pe Ayda Williams ca ea ar trebui sa.

Cezar Ouatu a impresionat juriul X Factor din Marea Britanie si in a doua etapa a show-ului (VIDEO)

Cezar Ouatu a impresionat juriul din cadrul show-ului X Factor Marea Britanie si in etapa a doua. Artistul a reusit sa obtina unul dintre cele sase locuri de pe scaune, clasandu-se printre cei mai buni.

Cezar Ouatu, in a doua etapa X Factor Marea Britanie: Am 38 de ani si sunt din Italia! / Romanul a fost aplaudat in picioare de jurati (VIDEO)

Cezar Ouatu i-a impresionat pe juratii X Factor Marea Britanie si in a doua etapa a concursului. Simon Cowell, Robbie Wiliams, Louis Tomlinson si Ayda Williams au avut numai cuvinte de lauda, iar publicul l-a.

Cum s-a descurcat Cezar Ouatu in a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a reusit sa treaca si de a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie. Cantaretul a impresionat din nou cu vocea sa speciala.

SUA si Marea Britanie, la un pas de a duce omenirea intr-un razboi nuclear. Totul a fost tinut secret pana acum

SUA si Marea Britanie au fost la un pas de a duce omenirea intr-un razboi nuclear. La apogeul Razboiului Rece, cele doua mai puteri Occidentale - America si Anglia - au fost la un pas de a impinge Uniunea.

Conditii inumane de trai pentru zeci de romani care au inchiriat o casa in Marea Britanie. Reactia proprietarului e socanta

Proprietarul unei case Londra, in care stateau cu chirie 20 de romani, in conditii inumane, a inceput sa rada cand oamenii legii i-au aratat imagini cu mizeria din locuinta pentru care el incaseaza 4. 000 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )