Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanul care si-a ucis sotia in Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pe viata

Antena3 Antena3,
Romanul care si-a ucis sotia in Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul de 32 de ani, care si-a ucis sotia in Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Mihai Caliman era stabilit in Nottingham, iar in luna mai a acestui an a filmat-o pe sotia lui,. continuă pe Antena3

Cezar Ouatu, in a doua etapa X Factor Marea Britanie: Am 38 de ani si sunt din Italia! / Romanul a fost aplaudat in picioare de jurati (VIDEO)

Cezar Ouatu i-a impresionat pe juratii X Factor Marea Britanie si in a doua etapa a concursului. Simon Cowell, Robbie Wiliams, Louis Tomlinson si Ayda Williams au avut numai cuvinte de lauda, iar publicul l-a.

BOMBA! Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie. Motivul este DE NECREZUT (VIDEO)

Cezar Ouatu a fost eliminat din cea de-a doua etapa a concursului X Factor Marea Britanie. Artistul a trebuit sa paraseasca competitia dupa ce Janice Robinson a convins-o pe Ayda Williams ca ea ar trebui sa.

SUA si Marea Britanie, la un pas de a duce omenirea intr-un razboi nuclear. Totul a fost tinut secret pana acum

SUA si Marea Britanie au fost la un pas de a duce omenirea intr-un razboi nuclear. La apogeul Razboiului Rece, cele doua mai puteri Occidentale - America si Anglia - au fost la un pas de a impinge Uniunea.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Romania sustine o cooperare stransa a UE cu Marea Britanie

Romania sustine continuarea unei cooperari stranse a Uniunii Europene cu Marea Britanie in domeniile de interes comun si dupa retragerea acesteia din UE, i-a transmis presedintele Klaus Iohannis, astazi, lui Michel Barnier, negociatorul-sef al UE pentru Brexit.

Britanicii par sa creada ca UE a parasit Marea Britanie

Discursurile privind Brexitul din Marea Britanie sunt in continuare departe de realitate, a declarat Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, intr-un discurs tinut in orasul german Freiburg, scrie Reuters.

Cezar Ouatu a impresionat juriul X Factor din Marea Britanie si in a doua etapa a show-ului (VIDEO)

Cezar Ouatu a impresionat juriul din cadrul show-ului X Factor Marea Britanie si in etapa a doua. Artistul a reusit sa obtina unul dintre cele sase locuri de pe scaune, clasandu-se printre cei mai buni.

Cum s-a descurcat Cezar Ouatu in a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a reusit sa treaca si de a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie. Cantaretul a impresionat din nou cu vocea sa speciala.

Conditii inumane de trai pentru zeci de romani care au inchiriat o casa in Marea Britanie. Reactia proprietarului e socanta

Proprietarul unei case Londra, in care stateau cu chirie 20 de romani, in conditii inumane, a inceput sa rada cand oamenii legii i-au aratat imagini cu mizeria din locuinta pentru care el incaseaza 4. 000 de.

Theresa May, anunt pentru cetatenii europeni care raman in Marea Britanie dupa Brexit

Sefa guvernului de la Londra, Theresa May, a anuntat marti noi reglementari in materie de imigratie in Regatul Unit, care vor intra in vigoare dupa Brexit si vor da intaietate lucratorilor calificati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )