Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romania, tara cu cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One, in afara Germaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, tara cu cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One, in afara Germaniei

Piata telecom din Romania continua sa fie una dintre cele mai favorabile pentru consumatori si una dintre cele mai competitive prin faptul ca exista o rata ridicata de penetrare a infrastructurilor de internet fix de mare viteza, iar venitul mediu pe. continuă pe Wall-Street Ro

Ce inseamna sa fii elev homosexual in liceele din Romania: Un coleg mai mare m-a intrebat daca sunt gay si mi-a dat un pumn in stomac

Unul din patru elevi de liceu considera ca homosexualii sunt fiinte inferioare. Jumatate dintre elevi sunt deranjati de prezenta unui coleg homosexual in clasa. Rezultatele unei cercetari realizate de Asociatia Accept au scos la iveala un grad mare de homofobie in randul liceenilor romani.

Samsung: Numarul precomenzilor pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, de trei ori mai mare fata de modelele lansate anul trecut. S7 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, companie care a lansat si pe piata din Romania noile varfuri de gama Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, sustine ca noile telefoane vor fi cel mai bine vandute smartphone-uri la nivel local,.

Cea mai mare unitate de stocare din lume poate fi acum cumparata

Dupa ce a anuntat anul trecut cel mai mare SSD din lume laFlash Memory Summit in California, Samsung a decis azi sa-l puna in vanzare. Dezvoltand o memorie noua, bazata pe o arhitectura NAND 3D, fata de cea clasica 2D, gigantul coreean a reusit sa depaseasca capacitatile maxime oferite de HDD-urile clasice, adica 10TB, oferind [].

Pediatria, bomba cu ceas din cel mai mare spital din Baragan: cate trei copii in pat, mucegai si lenjerii murdare

Sectia de Pediatrie a spitalului Judetean de Urgenta Calarasi continua sa fie o bomba cu ceas: pereti scorojiti, nevaruiti de zeci de ani, faianta care sta sa cada, mucegai si grupuri sanitare insalubre, copii bolnavi claie peste gramada.

Alegeri pentru presedintele Republicii Moldova, cel mai devreme la toamna

Moldovenii ar putea fi chemati, cel mai devreme, in toamna acestui an la alegerea viitorului presedinte al Republicii Moldova, a declarat ieri presedintele Curtii Constitutionale de la Chisinau, Alexandru Tanase.

Viziunea DARPA: cel mai ciudat avion ar putea decola ca un elicopter

Agentia DARPA Defense Advanced Research Projects Agency) este cunoscuta pentru designurile indraznete si tehnologiile futuriste. Cel mai nou concept gandit de inginerii de acolo este un avion care ar putea decola pe verticala. Cei de la DARPA tocmai au facut publice imagini cu un hibrid dintre un avion si un elicopter. Acesta se numeste VTOL [].

Sergiu Oprescu, ARB: Impactul darii in plata va fi mai mare pentru societate decat pentru banci

Impactul legii privind darea in plata va genera un cost mai mare pentru societate decat pentru banci, a declarat Sergiu Oprescu, seful Alpha Bank si presedintele ARB, care a recunoscut ca, intr-o faza initiala, bancile vor fi cele care vor plati.

Cel mai intunecat material inventat vreodata arata ca o gaura neagra [VIDEO]

Vara trecuta, auzeam prima datadespre Vantablack, cel mai intunecat material inventat vreodata. Acum, el a devenit si mai intunecat si a aparut o serie noua de clipuri cu el. Probabil ca nu termenul de cel mai negru material creat vreodata nu va da pe spate, poate doar daca sunteti adepti ai stilului vestimentar all-black. insa [].

Cel mai scump hotel din lume

Cel mai scump hotel din lume a fost construit in Macau. Iata cum arata impresionanta constructie si cum este amenajata. A costat 1,4 miliarde de dolari.

Pretul cuprului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Pretul cuprului a crescut ieri, la Bursa Metalelor din Londra LME), pana la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, pe fondul sporirii apetitului la risc in baza semnelor de redresare a pietei imobiliare din China, a unor date economice imbunatatite privind SUA si a avansului din ultima vreme a cotatiilor petroliere.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2903 seconds )