Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viziunea DARPA: cel mai ciudat avion ar putea decola ca un elicopter

Playtech Playtech,
Viziunea DARPA: cel mai ciudat avion ar putea decola ca un elicopter

Agentia DARPA Defense Advanced Research Projects Agency) este cunoscuta pentru designurile indraznete si tehnologiile futuriste. Cel mai nou concept gandit de inginerii de acolo este un avion care ar putea decola pe verticala. Cei de la DARPA tocmai au facut publice imagini cu un hibrid dintre un avion si un elicopter. Acesta se numeste VTOL []. continuă pe Playtech

Pretul cuprului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Pretul cuprului a crescut ieri, la Bursa Metalelor din Londra LME), pana la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, pe fondul sporirii apetitului la risc in baza semnelor de redresare a pietei imobiliare din China, a unor date economice imbunatatite privind SUA si a avansului din ultima vreme a cotatiilor petroliere.

Egiptul vrea sa cumpere grau, dupa ce cotatiile futures au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, vrea sa cumpere din nou grau, dupa ce cotatiile futures au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, informeaza Bloomberg.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din zona euro a scazut usor in ianuarie, la 10,3%, de la 10,4% in decembrie, anunta Oficiul European de Statistica Eurostat), aratand ca acest indicator a ajuns la cel mai redus nivel din august 2011 pana in prezent.

Cel mai tanar miliardar al planetei este o fata de 19 ani. Detaliul incredibil din viata fetei cu o avere de 1,2 miliarde de dolari

Alexandra Andresen din Norvegia se afla pe primul loc in topul Forbes al celor mai tineri miliardari ai lumii. Cu toate ca are o avere de 1,2 miliarde de dolari la doar 19 ani, ea a condus pana acum doar .

China: Bugetul militar alocat apararii, cel mai mic din ultimii sase ani

Autoritatile din China au majorat cheltuielile militare pentru 2016, insa bugetul alocat apararii este mai mic decat cel din 2010, potrivit unui raport bugetar difuzat, sambata, in deschiderea sesiunii parlamentare anuale.

Cel mai dure norme de aplicare a Legii antifumat

Cele mai dure norme de aplicare a Legii antifumat au fost reiterate vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3. Iata, mai jos, cateva dintre ele:- Fumatul este interzis in masina de serviciu, dar si in.

Cel mai dure prevederi ale Legii antifumat

Cele mai dure norme de aplicare a Legii antifumat au fost reiterate vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3. Iata, mai jos, cateva dintre ele:- Fumatul este interzis in masina de serviciu, dar si in.

Bebelusul Bernie a murit subit. Era cel mai mic sustinator al unui candidat la prezidentiale

Unul dintre cei mai mici sustinatori a candidatului la presedintie Bernie Sanders a murit saptamana trecuta din cauza sindromului mortii subite.

Surpriza majora. Victor Ponta il reevalueaza pe Basescu: Nu el e cel mai lipsit de scrupule presedinte

Victor Ponta pare sa creada tot mai mult ca Klaus Iohannis e mai rau decat Traian Basescu din anumite puncte de vedere. La peste o luna de cand mor bebelusii intr-o institutie de sanatate a Statului Roman dl.

Reportaj emotionant al BBC despre Leon Danaila, cel mai bun neurochirurg roman. Cred ca sunt cel mai sarac doctor din lume

Este unul dintre cei mai cunoscuti medici neurochirurgi din Romania. La cei 82 de ani nu a renuntat la medicina, mergand in fiecare zi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala pentru a salva vieti. Leon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )