Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romania, tara europeana cu cei mai multi oameni care NU merg la dentist

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, tara europeana cu cei mai multi oameni care NU merg la dentist

Un procent de 45% din populatia Uniunii Europene nu a consultat un medic stomatolog in 2017, iar tara cu cea mai mare pondere a persoanelor care nu au mers la dentist a fost Romania, unde 82% dintre respondenti au spus ca nu au mers la dentist in. continuă pe Wall-Street Ro

Stirile ProTV: Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, acuzat ca a folosit sclave sexuale

Miliardarul Robert Kraft - directorul gigantului alimentar Kraft si patron al echipei de fotbal american New England Patriots, care tocmai a castigat marele trofeu, Super Bowl - a fost pus sub acuzare.

HOROSCOP. Cea mai puternicazodie. Acestia sunt cei mai calculati oameni

Cand intalnesti opersoana nascutain aceastazodie, primul lucru pe care-l observi la ea suntvibratiile recicare o inconjoara. Si, pentru canativii.

Castigatori Zmeura de Aur 2019: o actrita nominalizata la Oscar 2019 si Donald Trump, desemnati cei mai slabi actori. Care e cel mai prost film

Holmes Watson a castigat patru premii Zmeura de Aur 2019, inclusiv pentru cel mai prost film, in timp ce presedintele Statelor Unite Donald Trump a fost recompensat cu doua dintre trofeele pe care nu si le doreste nimeni. Surprinzator, o actrita nominalizata la Oscar 2019 a primit o Zmeura de Aur pentru cea mai slaba interpretare.

Un cerb a ajuns in curtea Spitalului Azuga. Animalula fost ranit de un urs si de mai multi caini - FOTO

Un cerb a fost surprins in curtea Spitalului Azuga, dupa ce a fost ranit de un urs si de mai multi caini. O patrula de ordine publica, din cadrul postului de jandarmi Azuga, a observat intre.

O persoana a murit si mai multi venezueleni au fost raniti, dupa ce soldatii guvernului lui Maduro au tras focuri de arma la granita cu Brazilia

O persoana a murit, iar mai multi venezueleni au fost raniti dupa ce au fost impuscati vineri intr-o confruntare cu fortele de securitate ale guvernului intr-o zona apropiata de granita cu Brazilia, au spus doctori si rude ale ranitilor pentru Reuters la un centru medical, unde acestia sunt tratati.

Tara din UE care are mai multi bani decat poate cheltui

Germania a incheiat anul 2018 cu cel mai mare excedent bugetar inregistrat de la reunificarea tarii, in 1990, gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, arata datele publicate.

Din ce in ce mai multi invatatori din Romania recunosc tehnologia ca instrument educational

Peste 2. 000 de invatatori din Romania au intrat intr-un program neguvernamental de training de abilitati digitale, creat de Asociatia Techsoup si finantat de Google Foundation, prin Tides Foundation. Fise cu exercitii si idei de proiecte la clasa.

Virgil Iantu, despre Romania: Tara, aflata pe maini ce ar fi trebuit incatusate demult, este distrusa zi de zi

Prezentatorul TV Virgil Iantu 48 de ani) a scris un text, pe pagina sa de Facebook, in care enumera problemele existente in Romania printr-o serie de intrebari.

CONFERINTA BURSA: CODUL INSOLVENTEI / CRISTIAN PARVAN, PIAROM: Trebuie sa analizam mai atent cauzele care duc la insolventa

Parvan: Insolventa este un instrument care poate fi folosit sa te omoare Insolventa este un instrument al economiei de piata care poate sa te omoare, cu atat mai mult in conditiile in care 200. 000 firme din tara noastra au capital social negativ, iar prevederile legislative din domeniu nu sunt corelate, a subliniat, ieri, Cristian Parvan, presedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din Romania PIAROM).

Mihai Sora, mesaj dupa protestul Piata Victoriei: Data viitoare va fi primavara si noi vom fi mai multi

Mihai Sora a precizat pe pagina sa de Facebook ca le multumeste tuturor oamenilor care s-au invrednicit sa iasa din casa, in conditiile in care in Bucuresti, duminica seara a fost frig si a nins putin.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )