Libnet.ro
UNICEF

14:45

Stirile ProTV: Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, acuzat ca a folosit sclave sexuale

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, acuzat ca a folosit sclave sexuale

Miliardarul Robert Kraft - directorul gigantului alimentar Kraft si patron al echipei de fotbal american New England Patriots, care tocmai a castigat marele trofeu, Super Bowl - a fost pus sub acuzare. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD il ataca dur pe Dragnea

Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD, Marian Oprisan, il ataca dur pe Liviu Dragnea. Acesta l-a acuzat ca foloseste tactici neortodoxe pentru a-si promova ideile. Liderul PSD Vrancea, Marian.

Armata merge mai departe cu achizitia sistemelor de coasta cu rachete anti-nava separat de contractul pentru corvete. Les: Probabil se va atribui catre unul dintre cei doi competitori

MApN va debloca si va continua procedura de achizitie Sistem de instalatii mobile de lansare rachete antinava in urmatoarea perioada dupa ce ofertantii au obtinut avizele ce le lipseau, a declarat miercuri ministrul Gabriel Les. Procedura se va relua in sensul ca probabil se va atribui catre unul dintre cei doi competitori, a spus Les.

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, acuzat ca a folosit sclave sexuale. Ce pedeapsa risca

Robert Kraft, directorul gigantului alimentar Kraft si patronul echipei de fotbal american New England Patriots, e acuzat ca a platit servicii de prostitutie la un salon clandestin de masaj erotic din Florida.

Radu Afrim, unul dintre cei mai prolifici regizori contemporani vine cu o noua premiera la Iasi

Dupa succesul spectacolului Macelaria lui Iov, regizorul Radu Afrim se intoarce la Iasi, unde pune in scena spectacolul Dansul Delhi, un text al dramaturgului Ivan Viripaev.

O cercetatoare din Romania a descoperit unul dintre cele mai mari secrete din Univers

O echipa de cercetatori din cadrul Colegiului Trinity din Dublin si Universitatea din Helsinki, condusi de o cercetatoare de origine romana, a anuntat o descoperire majora privind natura furtunilor.

Stirile ProTv Exasperati de muzica de vizavi, au mai primit o lovitura. Ce s-a ntmplat cnd au sunat la 112

O familie din comuna Maracineni, judetul Arges, se plange ca traieste un adevarat cosmar de cand peste drum de casa pe care si-au construit-o la tara s-a deschis un restaurant.

Cel mai norocos om din lume? A scapat de pedeapsa cu MOARTEA de trei ori... Motivul este HALUCINANT

Byson Kaula se poate considera unul dintre cei mai norocosi oameni de pe Pamant. Desi fusese condamnat la moarte, barbatul din Malawi a fentat destinul tragic de trei ori, iar motivul este unul fabulos: calaul.

Ea este fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe! Katarina are aproape 20 de ani si este cantareata

Toata lumea il stie pe Andrei Gheorghe, a fost unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Romania, iar moartea lui de anul trecut a adus multa tristete in sufletul oamenilor. Daca el a fost o adevarat.

SOC TOTAL la Pro TV: Florin Calinescu, BOLNAV DE CANCER! Anuntul TERIBIL a fost facut chiar de actor

Florin Calinescu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania, a fost extrem de discret in ceea ce priveste viata lui personala.

Cat de frumoasa este fiica adoptiva a lui Andrei Gheorghe. Katarina are 20 de ani si e cantareata

Toata lumea il stie pe Andrei Gheorghe, a fost unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Romania, iar moartea lui de anul trecut a adus multa tristete in sufletul oamenilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )