Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare

Hotnews Hotnews,
 Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare

Romania ar urma sa testeze mai multi suspecti de coronavirus. Institutul National de Sanatate Publica a decis luni sa largeasca categoriile de persoane testate, dupa numeroase apeluri ale medicilor in acest sens. Toti pacientii internati in spitale care au simptome de infectii respiratorii acute vor fi testati, la fel si personalul medical care intra in contact cu cazuri confirmate cu coronavirus. in tara noastra au fost facute putin peste 10. 000 de teste, in timp ce in alte tari, numarul persoanelor testate este de ordinul zecilor de mii. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Sapte decese in ultimele 24 de ore Doi pacienti decedati erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde sunt infectate peste 50 de cadre medicale Luni, numar record de noi imbolnaviri

Sapte decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in Romania. Primele trei decese in tara noastra s-au inregistrat duminica, iar luni au murit alti patru pacienti. Doi dintre ei erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde peste 50 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Tot luni, in Romania s-a ajuns la un numar record de noi cazuri - 143 -, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 576, potrivit ultimelor informatii transmise la ora 13. 15 De la ora 22. 00, intra in vigoare restrictiile de circulatie in afara locuintei20. 27 Maramures, primul judet care interzice circulatia persoanelor in afara locuintelor Care sunt exceptiile20. 10 Al saptelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 65 de ani, coleg de salon cu pacientul decedat duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti18. 44 Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad18. 30 Cum a fost chemat tot personalul medical de la Spitalul din Suceava la lucru, indiferent daca erau infectati cu coronavirus sau in izolare16. 45 Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare16. 11 Aproape 47. 000 de romani au intrat in tara in ultimele zile pe la granita cu Ungaria16. 05 Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?15. 32 Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania14. 51 Situatie grava la Suceava: 52 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Spitalul Judetean, inchis14. 48 Iohannis: Vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii13. 54 Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului.

Cum au murit primii 7 romani ucisi de coronavirus: Au fost testati cu intarziere pentru COVID 19, din cauza ca nu indeplineau criteriile de testare stabilite de autoritati

Toti cei 7 romani care au fost ucisi de coronavirus au fost testati cu intarziere de autoritati, dupa zile intregi de asteptare. Ei nu indeplineau vechile criterii de testare pentru COVID 19 stabilite de autoritati, care au fost valabile pana astazi, cand autoritatile au decis sa le extinda. Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare.

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

FOTO Liderii PSD, ALDE si Pro Romania au ignorat recomandarile autoritatilor pentru raspandirea coronavirus. Toti trei criticau masurile ca fiind prea blande

Liderul PSD Marcel Ciolacu, presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, presedintele Pro Romania si mai multi parlamentari au ignorat luni recomandarea autoritatilor privind evitarea raspandirii coronavirus. Concret, acestia nu au respectat recomandarea de a evita formarea unui grup mai mare de trei persoane, in contextul in care cei trei lideri l-au criticat pe ministrul de Interme Marcel Vela ca nu a luat masuri mai stricte.

Episcopia Husilor impreuna cu mai multi binefacatori doneaza 20.000 de euro Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui pentru un aparat de testare COVID-19 si pune la dispozitia autoritatilor medicale o Ambulanta

Episcopia Husilor, impreuna cu mai multi binefacatori, prieteni ai Asociatiei Filantropia Ortodoxa Husi, se implica in demersul de achizitionare a unui aparat de testare pentru depistarea noului coronavirus Covid-19, donand suma de 20. 000 euro.

Medicul de la Timisoara cu cei mai multi pacienti romani vindecati de coronavirus: Asta trebuie sa facem prima oara cand intram in casa!

Dr. Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unde 43 de pacienti internati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati si externati, a explicat, luni, la Sinteza zilei ce trebuie sa faca romanii ca sa nu se infecteze cu COVID-19.

Coronavirus Romania: Cele mai afectate grupe de varsta INFOGRAFIC

Varsta medie a celor 433 de pacienti diagnosticati cu coronavirus in Romania pana duminica este de 41 de ani, arata datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai multe imbolnariri, 26%, s-au inregistrat la grupele de varsta 30-39 de ani si 40-49 de ani, iar in randul persoanelor de peste 80 de ani s-a inregistrat un singur caz de infectare.

Decizie drastica luata de un oras din Romania: Grupuri mai mari de trei persoane nu au voie sa stationeze pe strada

O interdictie exceptionala a fost decisa intr-un oras din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )