Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie drastica luata de un oras din Romania: Grupuri mai mari de trei persoane nu au voie sa stationeze pe strada

Antena3 Antena3,
Decizie drastica luata de un oras din Romania: Grupuri mai mari de trei persoane nu au voie sa stationeze pe strada

O interdictie exceptionala a fost decisa intr-un oras din Romania. continuă pe Antena3

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Decizie de ultima ora a autoritatilor! Un site de stiri din Romania, la un pas de inchidere din cauza fake news

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a transmis catre ANCOM, astazi, 18 martie 2020, propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului stiridemoment. ro. Propunerea este intemeiata in baza articolului 54 din Decretul Prezidential numarul 1952020. Decizie de ultima ora a autoritatilor Grupul de Comunicare Strategica a inaintat ministrului Afacerilor Interne propunerea respectiva dupa ce, .

ASOCIATIA PENTRU RELATIA CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA: Solicitam autoritatilor prevederi mai flexibile privind organizarea adunarilor actionarilor

Companiile membre ale Asociatiei pentru Relatia cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) solicita Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, precum si Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) prevederi mai flexibile legate de modalitatea de organizare si derulare a adunarilor generale ale actionarilor ordinare si extraordinare, in contextul starii de urgenta instituita ca urmare a raspandirii pandemiei de coronavirus, se arata intr-un comunicat al ARIR remis, ieri, Redactiei, .

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus: Ma verifica zilnic!

O jurnalista din Romania se afla in carantina dupa ce, pe 11 martie, a luat un interviu unui barbat, diagnosticat mai apoi cu coronavirus. Acum, si-a impus un program incarcat acasa, pentru a trece mai usor peste perioada cu restrictii. Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus Este .

Andrei Caramitru ii jigneste pe toti pensionarii din Romania. Imbecili!

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru se pare ca recidiveaza iar in limbajul mai putin academic cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. Dupa ce a fost demis de Dan Barna, tocmai din cauza unui astfel de limbaj si atitudine, Andrei Caramitru revine si de data asta in felu-i caracteristic. Andrei Caramitru ii jigneste pe toti .

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

Industriasii din Romania, apel catre Presedintie si Guvern: UGIR cere o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si riscului economic din Romania (DOCUMENT)

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania a lansat o scrisoare deschisa catre principalii actori ai puterii executive din Romania, prin care cer o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si.

Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati

Pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, institutiile publice si-au suspendat temporar programul. Printre ele se numara si Casele de Pensii. Ce se intampla acum cu veniturile bunicilor din Romania? Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati Din motive de sigurata medicala, legata de .

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )