Libnet.ro
UNICEF

08:01

Romania se topeste! Avertizare de canicula pentru jumatate din tara. Temperaturile ajung la 38 grade

B1 B1,
Romania se topeste! Avertizare de canicula pentru jumatate din tara. Temperaturile ajung la 38 grade

Luna lui cuptor nu se dezminte si temperaturile urca tot mai mult. Capitala si jumatate dintre judetele tarii intra miercuri sub avertizare cod galben de canicula emisa de Administratia Nationala de. continuă pe B1

Avertizare de canicula pentru jumatate din tara Temperaturi de pana la 38 de grade

Capitala si jumatate dintre judetele tarii vor intra miercuri sub avertizare cod galben de canicula emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, care prognozeaza temperaturi de pana la 38 de grade. Temperaturile vor fi caniculare si marti, in cea mai mare parte a tarii.

Alerta meteo. Cod galben de furtuna si ploi torentiale in jumatate din tara

Meteorlogii vin cu vesti proaste pe acest inceput de weekend. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, sambata dimineata, un cod galben de furtuni in jumatate din tara.

Infern in jumatate de tara. Care sunt judetele afectate de urgie

Pentru ziua de astazi, 27 iulie, ANM a emis dou avertizari de Cod Rosu la nivelul teritoriului Romaniei. Conform acestor atentionari aproape jumatate din tara se afla sub auspiciul fenomenelor extreme. Romania sub Cod Rosu pana maine dimineata Astfel ANM a emis atentionarea de tip nowcasting de Cod ROsu pentru judetul Neamt, pentru localitatile Bicaz, .

COSMIN STAICU, SPECIALIST IN CONTROLUL LUMINILOR: Acesta este primul stadion din tara unde lumina este controlata prin DMX

Stadionul de atletism din Craiova este primul din tara care are un sistem de iluminat controlat prin DMX, ne-a declarat Tiberius Cosmin Staicu, din partea firmei care s-a ocupat cu partea de control al luminilor, partenera cu Electromagnetica.

EXCLUSIV Romania are cei mai multi ursi din Europa. Ministerul Mediului: Vom interveni prin acordarea unor cote de vanatoare

Romania are cei mai multi ursi din Europa. in marea majoritate a statelor de pe continent, populatia de ursi reprezinta doar cateva zeci de exemplare, iar in alte cazuri, pot fi numarate pe degetele de la o.

Actrita Olivia de Havilland, cunoscuta pentru rolul din filmul Pe aripile vantului, a murit la varsta de 104 ani

Actrita Olivia de Havilland, cunoscuta pentru roluri din filme ca Pe aripile vantului Gone With the Wind, Aventurile lui Robin Hood The Adventures of Robin Hood, Mostenitoarea The Heiress si serialul Nord si Sud North and South, a murit la Paris, la varsta de 104 ani, scrie News. ro.

Moment istoric pentru transportul din Bucuresti. Se intampla in doar cateva zile

Moment istoric pentru transportul in comun din Bucuresti. Ce ii va surprinde pe bucuresteni in trafic in zilele ce urmeaza? Noua achizitie STB. Bucurestenii vor vedea surpriza in cateva zile Directorul general al STB a dezvaluit in cadrul Jurnalului Economic de la Digi 24 de ce a fost anulata a doua licitatie pentru cele 100 .

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

Nicusor Dan: Mai mult de jumatate din bugetul Capitalei e deja imprumutat

Nicusor Dan, candidatul unic al fortelor de dreapta pentru fotoliul de primar general al Capitalei, .

Ludovic Orban: Personalul medical sa faca pauza la trei ore. Cresc salariile pentru angajatii din DSP-uri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, marti, o noua serie de precizari cu privire la strategia autoritatilor de gestionare a epidemiei de coronavirus din Romania, dar a vorbit si despre faptul ca Parlamentul ar.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2885 seconds )