Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment istoric pentru transportul din Bucuresti. Se intampla in doar cateva zile

Playtech Playtech,
Moment istoric pentru transportul din Bucuresti. Se intampla in doar cateva zile

Moment istoric pentru transportul in comun din Bucuresti. Ce ii va surprinde pe bucuresteni in trafic in zilele ce urmeaza? Noua achizitie STB. Bucurestenii vor vedea surpriza in cateva zile Directorul general al STB a dezvaluit in cadrul Jurnalului Economic de la Digi 24 de ce a fost anulata a doua licitatie pentru cele 100 . continuă pe Playtech

Ciolacu, dupa anuntul lui Ponta privind alianta cu Negoita pentru localele din Bucuresti: Un om de stanga a ales sa faca jocurile PNL Gabriela Firea ii va spulbera

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat la anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din Bucuresti, el acuzandu-l pe Ponta ca a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

Dezastru la metroul din Bucuresti. Ce se intampla cu jumatate de miliard de euro

Romania ar putea pierde sume consistente venite de la Uniunea Europeana, bani ce ar fi trebuit sa fie investiti in constructia unei noi magistrale de metro, M6 Baneasa. Dezastru la metroul din Bucuresti Noua magistrala, ce ar trebui sa lege capitala Romaniei de aeroportul international Henri Coanda Bucuresti, cel mai mare aeroport din tara, .

in pline negocieri Orban-Barna pentru primariile de sector, Rares Bogdan avertizeaza USR ca nu va castiga nicio primarie din Bucuresti daca nu va ajunge la un compromis cu PNL si PMP

In pline negocieri ale partidelor de dreapta cu privire la candidatii la primariile de sector din Capitala, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca liberalii au facut suficiente compromisuri si au acceptat o multime de lucruri, in timp ce USR vine cu noi pretentii. El i-a avertizat pe prietenii de la USR ca daca nu vor ajunge la un compromis cu PNL si PMP pentru candidaturi comune, USR nu va castiga nicio primarie din Bucuresti.

Palatul Elisabeta din Bucuresti poate fi acum vizitat! Imagini din resedinta oficiala a familiei regale

Palatul Elisabeta din Bucuresti, resedinta oficiala a familiei regale, isi deschide pentru prima data portile pentru vizitatori. Poate fi vizitat pana in luna septembrie, iar pasionatii de istorie vor putea intra in cateva dintre saloanele familiei regale, in birouri, dar si in sala in care se organizeaza dineurile regale. in spatele zidurilor Palatului Elisabeta a fost scrisa o pagina cenusie din istoria Romaniei, e locul in care Regele Mihai a fost fortat sa abdice.

Rares Bogdan avertizeaza: USR nu va castiga nicio primarie din Bucuresti, daca nu va ajunge la un compromis cu PNL si PMP

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, trage un semnal de alarma cu privire la alegerile locale din Bucuresti. Fostul jurnalist spune ca USR nu ar trebui sa pretentii suplimentare, intrucat.

Examen in vreme de pandemie: Peste 3.300 de candidati dau astazi admiterea la Universitatea de Medicina din Bucuresti. Examenul are loc in conditii speciale, la Romexpo

Peste 3. 300 de candidati sustin duminica examenul de admitere la Universitate de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. La Facultatea de Medicina, sunt 2. 246 de concurenti pe 660 de locuri. Examenul are loc la Romexpo, in conditii speciale, in contextul pandemiei de COVID-19.

Ludovic Orban: S-a solicitat catre fiecare spital din Bucuresti lista cadrelor medicale din ATI Evaluam posibilitatea de a detasa personal

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca a fost solicitata catre fiecare spital din Bucuresti lista cadrelor medicale din sectiile de Anestezie Terapie Intensiva. Daca nu se reuseste completarea personalului cu voluntari in sectiile care trateaza pacienti Covid, este evaluata posibilitatea detasarii de personal din sectiile care nu sunt foarte aglomerate.

Actrita Olivia de Havilland, cunoscuta pentru rolul din filmul Pe aripile vantului, a murit la varsta de 104 ani

Actrita Olivia de Havilland, cunoscuta pentru roluri din filme ca Pe aripile vantului Gone With the Wind, Aventurile lui Robin Hood The Adventures of Robin Hood, Mostenitoarea The Heiress si serialul Nord si Sud North and South, a murit la Paris, la varsta de 104 ani, scrie News. ro.

Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii

Cazurile de coronavirus din Romania au inceput sa creasca intr-un ritm alert. Ce se intampla cu romanii incepand din aceasta noapte. Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii Roberto Speranza, ministrul italian al Sanatatii a anuntat printr-un mesaj pe Twitter vineri, ca cetatenii care au calatorit in Romania si Bulgaria, .

VIDEO Partidele lui Ponta si Negoita s-au aliat pentru alegerile locale din Bucuresti

Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, si formatiunea lansata de primarul sectorului 3, Robert Negoita, Partidul Bucuresti 2020, au anuntat constituirea unei aliante in perspectiva alegerilor locale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )