Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania, in topul celor mai mari viteze la Internet.

România Liberă România Liberă,
Romania, in topul celor mai mari viteze la Internet.

Costul abonamentelor este de 49 de lei pe luna pentru Digi Net Fiberlink 500 si de 59 de lei pe luna pentru Digi Net Fiberlink 1000, se arata intr-un comunicat al companiei. Pretul include TVA. Pot opta pentru noile abonamente atat persoanele fizice, cat si companiile din peste 150 de localitati, din orase si zonele rurale, conform reprezentantilor companiei. Instalarea presupune schimbarea mufei de la capatul cablului de fibra optica si existenta unui router care sa suporte viteze de pana la . continuă pe România Liberă

Topul celor mai apreciate orase de tinerii din intreaga lume

Site-ul independent list25 a realizat un top al celor mai atractive orase pentru tinerii din intreaga lume. Printre primele in top10 se afla Viena Austria), Geneva Elvetia), Dubai Emiratele Arabe Unite), La.

FOTO B.U.G. Mafia a pus strada pe CD. Cele mai mari 10 hituri din cariera de 20 de ani a trupei

Pe 12 octombrie, B. Mafia, una dintre cele mai reprezentative trupe din muzica romaneasca postdecembrista, a aniversat 20 de ani de la infiintare. De Pantelimonul petrece la in anii ce-au trecut, va prezentam cele mai mari hituri lansate de B. Mafia de-a lungul carierei.

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai mari.

Olteanu, BNR: Se vad niste reduceri la ratele la credite, noi le vrem mai mari

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a declarat, ieri, la Suceava, ca in ultimele luni au scazut ratele la credite, dar ca doreste ca acestea sa fie mai mari, prin reducerea marjelor, inclusiv a costului intern, transmite Mediafax.

FOTO in cautarea celor mai romantice locuri din lume pentru un sarut

O echipa de artisti italieni, cunoscuti sub denumirea de 0707, distribuie foite autocolante cu mesajul cel mai frumos loc pentru un sarut pe strazile din Londra, Paris si Sydney.

Se intampla si la case mai mari: retailer major din Marea Britanie a oferit, din greseala, cupoane de 50 lire

Mai multi internauti din Marea Britanie au luat cu asalt lantul de magazine de alimente Asda dupa ce au facut achizitii pe baza unor bonuri de 50 lire sterline circa 70 euro), emise accidental de supermarket.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )