Libnet.ro
UNICEF

08:15

Topul celor mai apreciate orase de tinerii din intreaga lume

Antena3 Antena3,
Topul celor mai apreciate orase de tinerii din intreaga lume

Site-ul independent list25 a realizat un top al celor mai atractive orase pentru tinerii din intreaga lume. Printre primele in top10 se afla Viena Austria), Geneva Elvetia), Dubai Emiratele Arabe Unite), La. continuă pe Antena3

Romania, in topul celor mai mari viteze la Internet.

Costul abonamentelor este de 49 de lei pe luna pentru Digi Net Fiberlink 500 si de 59 de lei pe luna pentru Digi Net Fiberlink 1000, se arata intr-un comunicat al companiei. Pretul include TVA. Pot opta pentru noile abonamente atat persoanele fizice, cat si companiile din peste 150 de localitati, din orase si zonele rurale, conform reprezentantilor companiei. Instalarea presupune schimbarea mufei de la capatul cablului de fibra optica si existenta unui router care sa suporte viteze de pana la .

Barcelona este clubul cu cei mai multi membri cotizanti din intreaga lume

FC Barcelona a reusit sa ajunga clubul cu cei mai multi membri cotizanti din intreaga lume, detronand-o din fruntea ierarhiei pe Benfica Lisabona.

Care sunt cele mai periculoase orase din Republica Moldova

Capitala ocupa primul loc din Republica Moldova in topul oraselor cu cea mai mare infractionalitate, precum si in clasamentul cu cele mai multe jafuri si infractiuni grave.

Cele mai apreciate 10 afaceri romanesti la inceput de drum

Wall-Street. ro sustine activ antreprenoriatul romanesc si, din pozitia unuia dintre cele mai citite publicatii de afaceri, cum putem face acest lucru mai bine decat a scrie despre ele si a le face cunoscute? Iata 10 dintre cele mai comentate si.

FOTO in cautarea celor mai romantice locuri din lume pentru un sarut

O echipa de artisti italieni, cunoscuti sub denumirea de 0707, distribuie foite autocolante cu mesajul cel mai frumos loc pentru un sarut pe strazile din Londra, Paris si Sydney.

Lista roz: cele mai influente personalitati gay din Marea Britanie

Cantareata Jessie J si Actorul Ben Whishaw se numara printre personalitatile incluse in lista anuala a celor mai influente persoane gay din Marea Britanie. Realizata de cotidianul Independent incepand din 2000, Pink List Lista roz) include 101 personalitati gay, bisexuale sau transsexuale care au influentat societatea in anul respectiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )