Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romania, cea mai accelerata scadere a numarului de detinuti din Europa

Adevărul Adevărul,
Romania, cea mai accelerata scadere a numarului de detinuti din Europa

Un raport al Consiliului Europei dezvaluie ca rata incarcerarii a scazut in Europa, de la 109,7 la 102,5 detinuti la 100. 000 de locuitori, cel mai accelerat ritm de scadere inregistrandu-se in Romania, cu o scadere de 16%. continuă pe Adevărul

In Romania a scazut cel mai mult numarul de detinuti, din 47 de state analizate de Consiliul Europei

Un raport al Consiliului Europei dezvaluie ca rata incarcerarii, in general, a scazut in Europa, in perioada 2016-2018, de la 109,7 la 102,5 detinuti la 100. 000 de locuitori, potrivit statisticilor anuale ale Consiliului Europei, citate de Ziare. com .

Romania, tot mai atractiva pentru turstii straini. Din ce tari provin?

Sosirile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat o crestere cu 7,5% in luna februarie 2019 fata de perioada similara a anului trecut, iar innoptarile au inregistrat un avans de 11,4%, potrivit datelor Institutului.

Romania, tot mai atractiva pentru turistii straini. Din ce tari provin?

Sosirile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat o crestere cu 7,5% in luna februarie 2019 fata de perioada similara a anului trecut, iar innoptarile au inregistrat un avans de 11,4%, potrivit datelor Institutului.

Romania, pe primul loc in Europa la scaderea numarului de detinuti si pe locul doi la supraaglomerarea inchisorilor intre 2016 si 2018

Numarul detinutilor din Romania a scazut cu 16% intre 2016 si prima parte a anului 2018, clasandu-se astfel pe primul loc in Europa la acest aspect, arata un studiu al Consiliului Europei care subliniaza ca numarul puscariasilor s-a redus semnificativ pe continent in acesti aproape doi ani. De asemenea, documentul publicat marti arata ca tara noastra se situeaza pe locul doi la supraaglomerarea inchisorilor, relateaza AFP.

Campanie de informare privind vaccinarea: Romania, tara cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, pe penultimul loc in UE la rata vaccinarii

Romania este pe penultimul loc in Uniunea Europeana ca rata de acoperire cu prima doza de vaccin impotriva rujeolei 86%). in tara noastra s-au inregistrat, de la declararea epidemiei de rujeola, in urma cu doi ani si jumatate, 16. 293 cazuri de rujeola, dintre care 62 de decese - cea mai grava epidemie de rujeola de pe continent. Coalitia Pacientilor cu Afectiuni Cronice COPAC) a lansat, astazi, campania de informare privind vaccinarea Initiativa pentru viitor.

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis a venit din partea premierului Viorica Dancila. Aceasta si-a incheiat discursul cu un mesaj extrem de taios dupa acuzatiile presedintelui. Azi am.

SONDAJ: Coruptia, cea mai mare problema a tarii pentru 50% dintre romani

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind cea mai mare problema a tarii, iar 34% sunt de acord ca cetatenilor sa le fie interzis sa paraseasca tara pentru o perioada lunga de timp, se arata intr-un sondaj comandat de Consiliul European pentru Relatii Externe.

HOROCOP. Cea mai puternica trasatura a ta, in functie de zodie. Gemenii sunt de admirat, dar toata lumea ar trebui sa aiba un Capricorn aproape

Descopera care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca sa stii de ce te admira prietenii si cunoscutii tai. Invata sa pui aceasta calitate definitorie in valoare. Berbec Energia debordanta este cea pentru care .

Cea mai urata masina sport fabricata vreodata costa o avere

Cea mai urata masina sport care a fost facuta vreodata se vinde azi la un pret colosal. Intra in categoria masinilor istorice, dar sunt slabe sanse sa o vezi reinventata. N-ai mai.

Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Ministrul britanic al trezoreriei, Lizz Truss afirma ca acordul prezentat de premierul Theresa May cu privire la Brexit este cea mai buna optiune pentru iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, in pofida.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )