Libnet.ro
UNICEF

23:00

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomitia, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Antena3 Antena3,
Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomitia, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de. continuă pe Antena3

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomita, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Acesta este motivul pentru tragedia din Ialomita

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare. Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie Christian Sabbagh, jurnalistul de investigatie de origine libaneza, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. intrebat in repetate .

Angelina Jolie si-a dezmostenit 5 din 6 copii. Motivul pentru care a facut asta si cui i-a lasat averea

O publicatie de peste Ocean a anuntat oficial vestea socanta primita de fanii Agelinei Jolie. Celebra actrita si-a dezmostenit cinci din cei sase copii. Cui ii va lasa averea sa estimata a 116 milioane de dolari? Care a fost reactia fostului sot? Angelina Jolie si-a dezmostenit 5 din 6 copii. Cine ramane cu averea? Surse .

Motivul pentru care Simona Halep era discriminata de colegele din tenis. Ce ii faceau celelalte jucatoare

La inceputul carierei in tenis, Simona Halep era discriminata de celelalte jucatoare si petrecea mult timp singura. Asta pentru ca era machedoanca, iar colegele din tenis o marginalizau. Constanteanca nu s-a descurajat si a tras si mai tare la antrenamente pentru a demonstra ca poate fi cea mai buna jucatoare din lume. Si a reusit.

Larisa de la Puterea Dragostei a dezvaluit motivul pentru care a pierdut sarcina: Sper sa imi revin

Larisa de la Puterea Dragostei si-a facut intr-un final curaj sa vorbeasca despre trauma vietii sale. Aceasta a ramas insarcinata, dar, din nefericire, a fost nevoita sa faca intrerupere de sarcina. Blondina a vorbit pentru prima oara de lucrurile prin care a trecut si care a fost, de fapt, motivul pentru care a facut nu .

Faze tari: Jacheta prin care raspunzi la telefon si iti poti face si selfie; Motivul pentru care unor turisti li s-a interzis accesul pe o plaja cunoscuta din Portugalia

Luna s-a indepartat de Pamant, in ultimii 4,5 miliarde de ani. Animatia uluitoare prin care s-a reconstituit procesul. Inventie revolutionara: Doi antreprenori au inceput productia de hartie fara sa foloseasca arbori taiati.

Motivul pentru care tot mai multi tineri fac infarct. Recomandarile medicilor pentru o inima sanatoasa

Infarctul miocardic acut apare tot mai des in cazul oamenilor tineri, explica prof. Dragos Vinereanu, seful sectiei Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, potrivit libertatea. ro. Avem.

Mega Image, mesaj dupa carnagiul din Ialomita. Pasagerii microbuzului erau angajati ai companiei: Vom sprijini familiile

Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomitia. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare. Anuntam cu regret.

Cum s-a facut mica marea amenda data de CNA Antenei 3: motivul pentru care forul s-a razgandit

Consiliul National al Audiovizualului CNA) s-a razgandit privind amendarea postului Antena 3 cu 50. 000 de lei pentru un derapaj din cazul Caracal. Astfel, televiziunea a primit o sanctiune mai mica, desi nu toti membrii forului au fost de acord.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )