Libnet.ro
UNICEF

23:45

Romania trimite o echipa de cautare-salvare si doua avioane in Albania, dupa cutremurul devastator. Blocuri prabusite, morti si raniti prinsi sub daramaturi

Antena3 Antena3,
Romania trimite o echipa de cautare-salvare si doua avioane in Albania, dupa cutremurul devastator. Blocuri prabusite, morti si raniti prinsi sub daramaturi

Romania trimite doua avioane de salvare in Albania, dupa cutremurul devastator care a ucis cel putin sase oameni. Peste 50 de salvatori vor pleca de urgenta in Albania, cu unavion Spartan si unul. continuă pe Antena3

Romania trimite o echipa de salvare in Albania, dupa cutremurul de 6,3 grade

O echipa de salvare a IGSU va fi trimisa in Albania, anunta Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Echipa va fi compusa din 52 de membri care va ajunge in cursul zilei de marti, pentru a ajuta echipele de salvare albaneze.

Romania trimite doua avioane de salvare in Albania, dupa cutremurul devastator

Romania trimite doua avioane de salvare in Albania, dupa cutremurul devastator care a ucis cel putin sase oameni. Peste 50 de salvatori vor pleca de urgenta in Albania, cu unavion Spartan si unul.

Cutremur cu sapte morti in Albania. Romania trimite o echipa de cautare - salvare

Un lant de cutremure s-a produs, incepand de luni seara, in Albania, pana marti inregistrandu-se sap.

Doua avioane cu salvatori romani, trimise de urgenta la Albania

Doua avioane sunt pregatite in Romania pentru a pleca de urgenta spre Albania, unde a avut loc un cutremur de 6,4 grade. Urmarile sunt dramatice. Sunt 15 persoane decedate si peste 600 de.

Romania trimite ajutoare in Albania, tara lovita de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani. Ministrul Vela: Este vorba despre 52 de militari si 12 tone de echipamente (VIDEO)

Romania trimite ajutoare in Albania, in conditiile in care statul balcanic a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimele trei decenii, a anuntat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. Seimsul a avut 6,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )