Libnet.ro
UNICEF

19:30

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA ECHIVALENT CU 20% DIN PIB-UL SAU Pachetul de masuri al Japoniei - printre cele mai ambitioase la nivel global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA ECHIVALENT CU 20% DIN PIB-UL SAU Pachetul de masuri al Japoniei - printre cele mai ambitioase la nivel global

Conform datelor oficiale de ieri, in Japonia au fost confirmate 16. 049 de imbolnaviri de Covid-19, 678 de decese si 8. 920 de vindecari. Indicele CEP Centrum fur Europaische Politik) arata ca, la data de 12 mai, in Japonia erau raportate 127,13 de cazuri confirmate de Covid-19 la milionul de locuitori, iar rata mortalitatii la milionul de locuitori era de 5,43. continuă pe Ziarul Bursa

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA OMUL S(F)MINTESTE LOCUL Alerta de imbulzeala

Au intrat pensiile pe carduri, a fost strigatul de lupta al zilei de ieri. Ei si, ar fi spus cineva autoizolat din martie. Cine a indraznit sa iasa din casa a exclamat cu totul altceva. Ce anume? Nu reproducem injuraturi si nici nu incurajam ura pe criterii de varsta. Banci, magazine, piete erau, ieri, luate cu asalt in multe zone ale Capitalei, aici ne-am facut documentarea, si foarte probabil in multe alte orase din tara. imbulzeala, demna de o cauza mai buna, soca pe orcine s-a dedulcit deja la linistea pandemiei.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA Deciziile Rusiei in lupta impotriva Covid 19

Mentinerea dobanzilor de catre banca centrala la 6% la intalnirea de politica monetara din 20 martie, reducere de 50 de puncte de baza in 24 aprilie la o rata de 5,50%. Urmatoarea intalnire are loc pe 19 iunie.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA LA INCEPUTUL LUNII MARTIE Congresul SUA a deblocat 8,3 miliarde dolari pentru finantarea combaterii coronavirusului

Carantina impusa de pandemia de coronavirus a facut ca rata somajului din SUA sa urce la 14,7% in aprilie, de la 4,4% in martie, dupa ce, in februarie, acest indicator coborase la nivelul minim record de 3,5%, conform datelor Departamentului american al Muncii, care arata ca economia americana a pierdut 20,5 milioane de posturi in aprilie.

Romania: ultima zi de urgenta, prima zi de alerta

Carantina impusa de pandemia de coronavirus a facut ca rata somajului din SUA sa urce la 14,7% in aprilie, de la 4,4% in martie, dupa ce, in februarie, acest indicator coborase la nivelul minim record de 3,5%, conform datelor Departamentului american al Muncii, care arata ca economia americana a pierdut 20,5 milioane de posturi in aprilie.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA Oficial, in stare de alerta

Dupa doua luni in care tara noastra s-a aflat in stare de urgenta, Klaus Iohannis urmeaza trendul european si decide ca incepand de astazi sa trecerem la starea de alerta intr-un prim pas de revenire la normalitate.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA Masuri de sprijin anuntate de principalele institutii financiare internationale

FMI Ca raspuns la pandemia COVID-19, FMI a alocat Drepturi Speciale de Tragere DST, eng. Special drawing rights - n. r. ) de 9,15 miliarde de dolari pentru 35 de tari, in principal din Africa, Caraibe si sud-estul Europei. DST-urile sunt in principal instrumente de finantare rapida si facilitati rapide de creditare.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA Interventiile guvernului chinez - relativ limitate

In China, tara din care a izbucnit pandemia de coronavirus, au fost confirmate 84. 025 de cazuri, confom cifrelor de ieri. Acestea arata ca in statul asiatic s-au inregistrat 4. 637 de decese si 79. 252 de vindecari. Conform institutului CEP, la data de 12 mai, in China erau 58,38 de cazuri confirmate la milionul de locuitori, iar rata mortalitatii la milionul de locuitori, de 3,22.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA Singapore face primii pasi spre reluarea activitatii economice

In 14 mai, in Singapore erau 26. 098 de cazuri confirmate, 21 de decese si 4. 809 vindecari. Financial Times informeaza ca Singapore a permis redeschiderea unor intreprinderi, intrucat statul-oras face primii pasi spre reluarea activitatii economice.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA Reactiile autoritatilor noastre la criza Covid 19

Primele masuri care au afectat zona economica in tara noastra au aparut in 18 martie, cand prin Ordonanta militara nr. 1, guvernul a suspendat activitatea restaurantelor, cafenelelor, cluburilor si hotelurilor. Cu acelasi prilej a fost interzisa organizarea evenimentelor care implica participarea a peste 100 de persoane si au fost suspendate primele curse aeriene catre Spania si Italia.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA Guvernul indonezian are un plan de incepere a relaxarii restrictiilor sociale in iunie

Guvernul indonezian are un plan de incepere a relaxarii restrictiilor sociale in iunie, astfel incat sa permita intreprinderilor sa isi reia treptat operatiunile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )