Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romania si Ungaria, conflict diplomatic din cauza unui caz instrumentat de DNA! MAI detoneaza BOMBA

B1 B1,
Romania si Ungaria, conflict diplomatic din cauza unui caz instrumentat de DNA! MAI detoneaza BOMBA

Scandal diplomatic intre Ungaria si romania din cauza unui dosar instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie. Este vorba despre modul de infiintare a unul liceu maghiar la Targu. continuă pe B1

Pericol la granita Romaniei. Ucraina a evacuat un oras si a inchis spatiul aerian din cauza unui incendiu puternic - VIDEO

Autoritatile din Ucraina au dispus evacuarea de urgenta a populatiei din zona orasului Kalinivka, din cauza unui incendiu care a izbucnit la un depozit de munitii aflat in apropiere. Arme si.

Clientii unui restaurant, revoltati din cauza unui decor bizar. Ce a fost atarnat de tavan - FOTO

Un restaurant in stil de abator din Australia se confrunta cu o revolta starnita in mediul online din cauza unei instalatii care cuprinde o vaca impaiata care atarna din tavan,.

INCENDIU URIAS langa Romania. Un intreg oras, EVACUAT! Spatiul aerian, iNCHIS!

Autoritatile din Ucraina au dispus evacuarea de urgenta a populatiei din zona orasului Kalinivka, din cauza unui incendiu care a izbucnit la un depozit de munitii aflat in apropiere. Arme si.

Si-a pierdut vederea din cauza unui obicei pe care il au multe persoane. Ce greseala a facut

Chad Groeschen si-a pierdut vederea la un ochi, dupa ce a gacut o greseala pe care o fac multi oameni, potrivit Daily Mail. Acesta a tinut la ochi aceeasi pereche de lentile de contact, timp de.

Lupte la baioneta in Consiliul Local Focsani, din cauza unui ales care a intors macazul

De doua luni, liberala Anca Irina Maria Panaite voteaza in consiliul local cu PSD si, chiar daca a fost exclusa din partid de liberali, justitia a decis ca inca nu-si pierde mandatul.

iPhone X ar putea ajunge in februarie la o parte dintre clienti, din cauza intarzierilor cu furnizorii

IPhone X, cel mai sofisticat, dar si cel mai scump smartphone lansat de Apple, va ajunge la primii clienti pe 3 noiembrie, insa multi il vor vedea mai tarziu, posibil chiar in februarie, din cauza intarzierilor cu unele componente. USA Today, Wall Street Journal dar si alte publicatii scriu ca probelemele ar fi la ecranul OLED si la sistemul de recunoastere faciala.

VIDEO Paul Horner, publicistul care a pretins ca a influentat alegerea lui Trump prin stiri false, a murit din cauza unei supradoze/ I hate Trump

Paul Horner, scriitorul care a devenit notoriu pentru ca a influentat rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA prin raspandirea de stiri false distribuite pe retelele de socializare, a murit la varsta de 38 de ani din cauza unei supradoze, potrivitBBC. In mod cert, oamenii sunt idioti. Ei disemineaza informatiile fara sa le verifice. Asa a fost ales presedinte Donald Trump, declara intr-un interviu dupa alegeri Horner care si-a calificat munca drept satira politica.

A doua companie aeriana a Rusiei are avioanele blocate la sol, din cauza dificultatilor financiare / Sute de pasageri, in special chinezi, blocati in Moscova si Liege

Compania aeriana ruseasca VIM-Avia, specializata in curse cu destinatie de vacanta, s-a declarat marti in incapacitate de a putea continua sa functioneze, din cauza dificultatilor financiare, amenintand calatoriile a sute de mii de pasageri, scrie AFP.

Au fost suspendate manevrele navelor in Portul Midia din cauza vantului puternic

Manevrele de navigatie pentru navele comerciale au fost suspendate, marti, in Portul Midia, incepand cu ora 9,15, din cauza vantului puternic care sufla cu aproximativ 60 de kilometri pe ora.

O bucata mare din aripa unui Boeing 777 a cazut pe un autoturism, de la o inaltime de 2.000 de metri

O masina a fost partial distrusa dupa ce o bucata din aripa unui avion a picat din cer, la propriu. Incidentul s-a intamplat in orasul japonez Osaka. Portiunea de aripa, de mai bine de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )