Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romania-Ungaria se va juca cu casa inchisa. FRF va incasa o suma uriasa din vanzarea biletelor

Adevărul Adevărul,
Romania-Ungaria se va juca cu casa inchisa. FRF va incasa o suma uriasa din vanzarea biletelor

Cum era de asteptat, interesul pentru partida Romania-Ungaria, din preliminariile Euro 2016, este foarte ridicat, motiv pentru care cele 50. 000 de bilete scoase la vanzare de organizatori au fost deja epuizate. continuă pe Adevărul

FRF a facut milionul la Romania - Ungaria

Meciul Romania - Ungaria sambata, 11 octombrie, ora 19:00) a adus in conturile FRF aproximativ un milion de euro.

Romania - Ungaria, inca 500 de bilete disponibile online

FRF a scos la vanzare inca 500 de bilete, care vor fi comercializate tot online. Acestea sunt retururi in urma procesului de vanzare a tichetelor pe site-ul biletefrf. ro. La meciul Romania - Ungaria sunt asteptati peste 45. 000 suporteri.

Cu mana la inima, la meciul Romania - Ungaria. Campanie pentru suporteri

Suporterii, chiar si cei care nu sunt pe stadion, sunt invitati de FRF sa duca mana la inima in timpul intonarii imnului national, care se va face auzit inaintea meciului Romania - Ungaria, disputat pe 11 octombrie pe Arena Nationala. Actiunea face parte din campania O tara cu mana la inima.

Boloni prefateaza o remiza la Romania - Ungaria. Cel mai bun rezultat

Fostul selectioner al tricolorilor Ladislau Boloni declara ca sunt sanse mari ca meciul Romania - Ungaria, din preliminariile Euro 2016, sa se termine la egalitate. El considera ca Piturca nu are jucatori care sa poata profita de greselile maghiarilor.

Un fost profesor de religie arbitreaza Romania - Ungaria, in preliminariile Euro 2016

UEFA a desemnat o brigada de arbitri din Scotia la partida Romania - Ungaria, disputata sambata, ora 19. 00, pe Arena Nationala. Central va fi William Collum.

Romania-Ungaria / Ungurii vin croiti pe scandal: Bucuresti, sat unguresc!

2800 de suporteri ai Ungariei vor veni sambata la Bucuresti pentru a asista la partida Romania-Ungaria, insa nu toti au intentii pasnice.

Cele aproximativ 50.000 de bilete scoase la vanzare pentru partida Romania - Ungaria au fost epuizate

Cele aproximativ 50. 000 de tichete scoase la vanzare de organizatori pentru partida Romania - Ungaria au fost vandute, fiind ramase foarte putine bilete in sectoarele mai scumpe. Se mai gasesc momentan doar bilete.

Tensiuni pe primele de la EURO 2016 inainte de Romania - Ungaria

Auspiciile inainte de meciul de sambata, 11 octombrie ora 21:00), dintre Romania si Ungaria din preliminariile EURO 2016 nu sunt dintre cele mai bune. In spatele usilor din ce in ce mai inchise de la FRF se desfasoara un conflict intre Victor Piturca si Razvan Burleanu. Miza? Primele de calificare pentru EURO 2016.

Romania-Ungaria / Mircea Sandu ii avertizeaza pe tricolori: Daca nu ne calificam, o sa ajungem la amatorism!

Fostul sef al FRF le transmite tricolorilor ca nu vor mai avea nicio scuza daca vor rata iar calificarea la Campionatul European din 2016, in conditiile in care acum face parte dintr-o grupa foarte accesibila.

Un scotian va arbitra Romania-Ungaria

UEFA a delagat o brigada de arbitri din Scotia pentru a imparti dreptatea la meciul dintre Romania si Ungaria sin preliminariile EURO 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )