Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii elevilor din Romania. Previziunea sumbra despre reintoarcerea la scoala

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii elevilor din Romania. Previziunea sumbra despre reintoarcerea la scoala

O noua previziune sumbra in ceea ce priveste coronavirusul in Romania! Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat ce se va intampla in Romania dupa redeschiderea scolilor in sistem normal. Mesajul acestuia catre parinti. Mesaj pentru parinti: Redeschiderea scolilor, un adevarat pericol Vestile rele in ceea ce priveste coronavirusul nu par sa se . continuă pe Playtech

Profesorul Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii romani! Ce previziune face specialistul

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat, luni, la Antena 3, ca dupa redeschiderea scolilor in tari precum Germania s-a observat o crestere a numarului de cazuri COVID-19, dar nu o explozie a numarului de infectari. Iar acest lucru ar putea sa se intample si in Romania.

Primii romani care vor primi vaccinul anti-COVID. Anuntul facut de dr. Alexandru Rafila

Coronavirus in Romania. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit duminica despre romanii care va avea acces mai intai la vaccinul anti-COVID.

Cea mai proasta veste in aceasta dimineata, de la Alexandru Rafila: Ne trebuie 15 ani

Vestile rele in legatura cu noul COVID-19 nu se mai opresc. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut o declaratie ingrijoratoare. Alexandru Rafila: Va trebui sa ne obisnuim sa traim cu virusul Desi intreaga omenire asteapta vaccinul impotriva SARS-CoV-2 pentru a reveni la o viata normala, Alexandru Rafila spulbera orice speranta spre mai .

ALEXANDRU RAFILA: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

Alexandru Rafila: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

ALEXANDRU RAFILA: Cu siguranta vom vedea o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 dupa inceperea scolii

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca va fi o crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 dupa inceperea anului scolar.

Ludovic Orban il contrazice vehement pe medicul Alexandru Rafila. Asta este o prostie!

Dupa declaratia reprezentantului Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie si in familie, premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu poate impune o astfel de regula. Ce se intampla intr-o familie depinde de familia respectiva!.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Dupa inceperea anului scolar, mastile de protectie ar putea fi folosite si in casa

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, duminica seara, ca, dupa inceperea anului scolar, portul.

Alexandru Rafila avertizeaza ca numarul cazurilor de COVID-19 ar putea creste, odata cu reluarea cursurilor in luna septembrie

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie avertizeaza ca numarul cazurilor de COVID-19 ar putea creste, odata cu.

Digi24: Cine sunt primii romani care vor primi vaccinul anti-Covid. Ce spune Alexandru Rafila despre obligativitatea vaccinarii

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre vaccinul anti-Covid si despre cine va avea acces mai intai la vaccinare. in opinia lui, vaccinul anti-Covid nu ar trebui sa fie obligatoriu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )