Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romanii si alti imigranti din Italia produc anual mai mult decat toata economia Ungariei

B1 B1,
Romanii si alti imigranti din Italia produc anual mai mult decat toata economia Ungariei

Huliti in nenumarate randuri in Italia, romanii au un rol cheie in economia acestei tari. Imigrantii produc anual venituri mai mari ca PIB-ul Ungariei. Potrivit unui studiu care. continuă pe B1

Imigrantii in Italia produc un PIB mai mare decat cel al Ungariei (studiu)

Imigrantii in Italia produc o parte din Produsul Intern Brut PIB) national mai mare decat PIB-ul Ungariei sau aproape de trei ori mai mare decat cel al Croatiei, indica un studiu prezentat miercuri la Roma, relateaza Agerpres.

O primarita din Italia spune ca romanii se comporta ca niste animale. Femeia a fost amenintata cu moartea

Anna Maria Cisint este o primarita din Italia, care a afirmat ca a primit amenintari cu moartea, dupa ce a spus ca romanii se comporta ca niste animale, potrivitilfriuli. it. Primarita, din.

INCREDIBIL! Ce a patit primarita care a alungat romanii din Italia, dupa ce au iscat un scandal

Primarita din Italia care a cerut romanilor din Italia sa plece acasa, deoarece se comporta ca niste animale , s-a trezit amenintata cu moartea, relateaza stirileprotv. ro. Anna Maria.

MedLife preia spitalul si clinicile Polisano, operator din top 10 cele mai mari companii din sistemul medical privat din Romania

MedLife anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, unul dintre cei mai mari operatori medicali privati din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )