Libnet.ro
UNICEF

22:15

Romanii au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus. Mii de apelanti in ultimele ore

Antena3 Antena3,
Romanii au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus. Mii de apelanti in ultimele ore

Romanii aproape ca au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca a luat decizia deschiderii unei astfel de linii pentru toti cei care au nevoie de sfaturi sau informatii suplimentare. continuă pe Antena3

Linia telefonica pentru informatii despre coronavirus, operationalizata. La ce numar pot suna cetatenii

Linia TELVERDE la care se pot obsine informatii despre prevenirea infectarii cu coronavirus este operationala. Cetatenii pot suna zilnic, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Eficienta TelVerde, testata in direct pe B1 TV. Tudor Barbu, in rol de cetatean din Bucuresti, a sunat pentru informatii despre coronavirus (VIDEO)

Eficienta asa-zisului TelVerde, unde cetatenii romani pot afla informatii despre coronavirus, a fost testata in direct pe B1 TV, chiar de catre Tudor Barbu, realizatorul emisiunii Se intampla.

Autoritatile aloca doua numere de telefon pentru sesizari si informatii despre coronavirus

Locuitorii judetului Hunedoara au la dispozitie doua numere de telefon, puse la dispozitie de autoritati, unde pot primi informatii despre coronavirus.

Linia verde pentru coronavirus, disponibila 24 de ore din 24

Linia verde pusa la dispozitie de Ministerul Sanatatii pentru coronavirus va fi disponibila 24 de ore din 24, fata de programul de pana acum, care era de la ora 8. 00 la 23.

Cum isi controleaza si intimideaza China proprii cetateni pentru a opri scurgerea de imagini si informatii despre coronavirus pe platformele de socializare

Regimul comunist chinez cauta persoanele care pun pe retelele de socializare postari critice la adresa modului in care Partidul Comunist Chinez gestioneaza problema coronaviruslui, relateaza VICE. Potrivit.

Coronavirus in Romania: Numarul de telefon la care puteti suna pentru a afla informatii despre virusul gripal

Linia de TELVERDE realizata de Ministerul Sanatatii pentru epidemia de coronavirus a fost operationalizata. De aici puteti afla informatii despre coronavirus.

Adina Anghelescu, noi informatii despre Sorina Pintea: Este retinuta de DNA!

Adina Anghelescu a venit cu noi informatii despre Sorina Pintea. Se pare ca fostul ministru al Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA.

Singura veste buna despre coronavirus: categoria de varsta care este imuna

Numarul bolnavilor de coronavirus creste in fiecare zi, in diverse colturi ale mapamondului. Se pare totusi ca exista o categorie de varsta care a fost ocolita. La momentul redactarii acestui material, exista 79. 774 de cazuri confirmate de coronavirus, la nivel global. Cele mai multe dintre ele au fost depistate in China. Desi au murit deja .

Un e-mail viral despre coronavirus i-a facut pe ucraineni sa sparga autobuze si sa blocheze spitale

Un amestec periculos de teama si fake news despre coronavirus a starnit proteste violente in Ucraina, desi nu exista cazuri confirmate in aceasta tara. Serviciul de securitate al Ucrainei a declarat ca e-mailul fals care se presupunea ca a fost trimis de la Ministerul Sanatatii a fost trimis din afara tarii.

O gluma proasta despre coronavirus l-ar putea costa cariera: gestul stupid facut de o vedeta

In aceasta perioada, coronavirus este un subiect foarte sensibil, iar orice gluma pe marginea acestui subiect de poate costa scump, dupa cum a aflat o vedeta din Marea Britanie. Dele Alli este un fotbalist in cadrul echipei Tottenham. in urma cu cateva zile, tanarul a postat pe Snapchat un clip menit sa fie amuzant pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )