Libnet.ro
UNICEF

01:05

Linia verde pentru coronavirus, disponibila 24 de ore din 24

Antena3 Antena3,
Linia verde pentru coronavirus, disponibila 24 de ore din 24

Linia verde pusa la dispozitie de Ministerul Sanatatii pentru coronavirus va fi disponibila 24 de ore din 24, fata de programul de pana acum, care era de la ora 8. 00 la 23. continuă pe Antena3

Romanii au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus. Mii de apelanti in ultimele ore

Romanii aproape ca au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca a luat decizia deschiderii unei astfel de linii pentru toti cei care au nevoie de sfaturi sau informatii suplimentare.

Subiectele zilei: Cum ar putea arata Linia Verde dintre Militari si Drumul Taberei; Corespondenta din Milano. Chinatown si-a inchis magazinele, dar nu se teme de coronavirus; Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Tatal tanarului mort dintr-o eroare de comunicare la Colectiv: Arafat, Steniu-Cercel si Rafila ne asigura azi ca stapanesc coronavirusul asa cum asigurau ca avem de toate la Colectiv!. De ce s-a amanat de zece ori procesul de evaziune al fostului preot Pomohaci. Teoretic, ar trebui sa fie prezent. Dar nu stiu daca va veni sau nu, a spus avocatul sau despre termenul de judecata de maine.

Maria Sharapova a spus adio carierei. Motivul pentru care s-a retras din tenis

Jucatoarea de tenis din Rusia Maria Sharapova a spus adio carierei, la 32 de ani. Sportiva si-a anuntat retragerea din tenis, intr-un articol in Vanity Fair. Maria Sharapova a spus adio carierei de tenis Rusoaica Maria Sharapova337 WTA) este detinatoare a cinci titluri de mare slem. in 2004, tenismena a invins-o pe Serena Williams, castigand .

Medicamentul pentru coronavirus, confirmat de OMS: cand va ajunge la pacienti

Organizatia Mondiala a Sanatatii a confirmat numele unui medicament care ar putea trata simptomele coronavirus. Datorita comunicatului pe marginea acestui subiect, valoarea actiunilor producatorului a explodat. Conform unui oficial OMS, compania americana Gilead Sciences are in portofoliu un medicament cu mari sanse de a fi utilizat in tratamentul coronavirus. Mai trebuie facute cateva teste, dar .

Test negativ pentru coronavirus in cazul pacientului de la Gorj. Un nou test va fi facut luni

Test negativ pentru coronavirus in cazul tanarului de la Gorj, primul roman din tara infectat. Testul va fi repetat luni. Barbatul era asimptomatic, iar starea sa de sanatate a fost in permanenta buna.

Leacul pentru coronavirus ar fi fost gasit de o companie din USA. Reactia lui Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a comentat, marti, la Sinteza zilei, anuntul privind unui posibil tratament aflat in dezvoltare in Statele Unite ale Americii.

Raed Arafat, anuntul asteptat de romani: Cand am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Raed Arafat sustine ca anul viitor este posibil sa existe un vaccin pentru coronavirus, iar atunci efectul acestuia va incepe sa scada.

Facebook va elimina reclamele la remedii miraculoase pentru coronavirus

Facebook nu va mai permite reclamele care promit leacuri pentru Covid-19 coronavirus, a scris Mashable. Am decis recent sa interzicem reclamele care se refera la coronavirus e153;i care creeaza panica, sugeracentnd faptul ca ar putea oferi e153;i remedii,.

Italieni jefuiti in case de persoane deghizate in paramedici, care spuneau ca ii testeaza pentru coronavirus

In plina epidemie de coronavirus, italienii se confrunta cu mai multe cazuri socante de escrocherii in regiunile nordice afectate. Hoti deghizati in paramedici au dat mai multe spargeri dupa ce au pretins.

Raed Arafat: Anul viitor am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca anul viitor am putea avea un vaccin pentru COVID-19. Arafat da asigurari ca statul dispune de fondurile necesare pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )