Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romanii care au murit in accidentul aviatic din Ucraina, comemorati de colegii lor de la UMF Cluj-Napoca

Antena3 Antena3,
Romanii care au murit in accidentul aviatic din Ucraina, comemorati de colegii lor de la UMF Cluj-Napoca

Peste 100 de studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara, pe cei doi colegi ai lor care si-au pierdut viata in accidentul aviatic din Ucraina,. continuă pe Antena3

Tinerii de la UMF Cluj-Napoca care au murit in tragedia aviatica din Ucraina, comemorati de colegii lor

Peste 100 de studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara, pe cei doi colegi ai lor care si-au pierdut viata in accidentul aviatic din Ucraina,.

Traian Basescu cere ca experti ai UE sa participe alaturi de autoritatile ucrainene la ancheta privind accidentul aviatic din Ucraina

Presedintele Traian Basescu transmite, intr-un comunicat, ca este consternat de tragicul eveniment petrecut joi in spatiul aerian al Ucrainei si cere clarificarea imediata a conditiilor in care s-a produs accidentul aviatic. Totodata, seful statului solicita ca experti ai Uniunii Europene sa participe la ancheta alaturi de autoritatile ucrainene.

Vladimir Putin da vina pe reluarea campaniei militare a Kievului pentru accidentul aviatic din estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi seara ca Ucraina poarta responsabilitatea pentru doborarea avionului de pasageri malaezian in estul tarii, afirmand ca aceasta tragedie nu s-ar fi intamplat daca autoritatile de la Kiev nu ar fi reluat campania militara impotriva separatistilor pro-rusi, transmite Reuters.

FOTO Parastas organizat de Romanita Iovan pe muntele Petreasa la sase luni de la accidentul aviatic din Apuseni. Motii au ridicat un altar la locul tragediei

Romanita Iovan, fost sotie a pilotului Adrian Iovan, decedat in accidentul aviatic din Apuseni, organizeaza sambata, 19 iulie, un parastas de pomenire la sase luni de la tragicul eveniment. Parastasul se desfasoara pe muntele Petreasa in locul in care s-a prabusit avionul pilotat de Iovan.

Studentii de la UMF Cluj isi comemoreaza colegii morti in tragedia aviatica din Ucraina

Cei doi studenti morti in accidentul aviatic din Ucraina, au fost comemorati de colegii lor de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara.

Tragedia aviatica din Ucraina: un student clujean si prietena sa, nemtoaica, se numara printre victime

Un student roman si prietena sa, nemtoaica, se afla pe lista victimelor tragediei aviatice din Ucraina. Cei doi, colegi de facultate la UMF Cluj, calatoreau in cursa mortii spre Australia, unde urmau sa participe la o conferinta pe tema SIDA.

Victor Ponta, pe Facebook: Ce s-a intamplat in Ucraina este o tragedie teribila. Mobilizarea trebuie sa fie exemplara

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat de Facebook, faptul ca accidentul aviatic din Ucraina este o tragedie teribila, iar vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti. Suntem cu totii socati de.

VIDEO Un lansator de rachete BUK, despre care autoritatile ucrainene sustin ca ar fi fost folosit pentru a dobora zborul MH17, ar fi fost scos pe ascuns din Ucraina

Un consultat in cadrul Ministerului de Interne ucrainean, Anton Heraschenko, sustine ca un sistem de rachete sol-aer BUK, care ar fi putut fi folosit pentru a lansa o racheta in avionul malaysian care s-a prabusit joi in regiunea Donetsk, ar fi fost scos pe ascuns din Ucraina in cursul noptii, fiind mutat in Rusia unde separatistii pro-rusi ar intentiona sa predea cutiile negre ale aeronavei Serviciilor de Securitate Ruse FSB), scrie Interfax Ucraina.

LIVE TEXT VIDEO Catastrofa aeriana din Ucraina: A doua cutie neagra, gasita de echipele de salvatori. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata ca avionul ar fi fost doborat de speratisti pro-rusi

Echipele de salvare din Ucraina au anuntat ca au recuperat, vineri dimineata, cea de-a doua cutie neagra a avionului Malaysia Airlines cu 298 de persoane la bord, care s-a prabusit joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk, tragedie in urma careia nu au existat supravietuitori. Recuperarea celei de-a doua cutii negre a aparatului de zbor vine dupa ce separatistii pro-rusi anuntasera, joi seara, ca au gasit prima cutie neagra. Noaptea trecuta, serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata, in opinia lor, ca avionul a fost doborat de separatistii pro-rusi, crezand ca este vorba despre un avion militar. Clipul a fost publicat de Kiev Post si preluat de The Guardian. La bordul avionului se aflau 298 de persoane - 283 de pasageri si 15 membri ai echipajului. Presa olandeza a anuntat ca in avion se aflau 154 de olandezi, 47 de cetatenie inca necunoscuta, 27 de australieni, 23 de malaezieni, 11 indonezieni, 6 britanici, 4 germani, 4 belgieni, 3 filipinezi si un cetatean canadian. Cronologia evenimentelor dupa prabusirea avionului, aici.

VIDEO Catastrofa aeriana din Ucraina: A doua cutie neagra, gasita de echipele de salvatori. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata ca avionul ar fi fost doborat de speratisti pro-rusi

Echipele de salvare din Ucraina au anuntat ca au recuperat, vineri dimineata, cea de-a doua cutie neagra a avionului Malaysia Airlines cu 298 de persoane la bord, care efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur si s-a prabusit joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk, tragedie in urma careia nu au existat supravietuitori. Recuperarea celei de-a doua cutii negre a aparatului de zbor vine dupa ce separatistii pro-rusi anuntasera, joi seara, ca au gasit prima cutie neagra. Noaptea trecuta, serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata, in opinia lor, ca avionul a fost doborat de separatistii pro-rusi, crezand ca este vorba despre un avion militar. Clipul a fost publicat de Kiev Post si preluat de The Guardian. Cronologia evenimentelor dupa prabusirea avionului, aici. Intra in articol pentru a vedea LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )