Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii care pleaca in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa stea in autoizolare. Decizia autoritatilor de la Londra

Adevărul Adevărul,
Romanii care pleaca in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa stea in autoizolare. Decizia autoritatilor de la Londra

Romania nu a fost inclusa de Guvernul de la Londra pe lista celor 59 de tari consideate cu risc redus. Astfel, romanii care merg in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa se autoizoleze. in schimb, guvernul de la Londra a inclus pe lista Vietnam si Coreea de Sud, state pe care le-a si laudat pentru masurile anti-Covid. continuă pe Adevărul

Romanii, obligati si dupa 10 iulie sa stea in carantina daca viziteaza Anglia

Turistii romani vor fi obligati si dupa 10 iulie sa stea in carantina daca viziteaza Anglia, pe fondul cresterii numarului de cazuri de Covid-19. Buvernul britanic a stabilit lista statelor ai caror.

Noutati pentru romanii care vor sa plece in Grecia, dupa ce au fost inchise punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria. Cozi kilometrice la singura intrare terestra Turistii testati vor sta o zi in carantina

Turistii romani care vor sa se deplaseze in Grecia in aceasta perioada pot intra doar printr-un singur punct de trecere a frontierei deschis oficial, anume Promachonas Grecia) Kulata Bulgaria). Cu toate.

Romanii care vor merge in Grecia vor fi testati aleatoriu pentru coronavirus dupa completarea unui chestionar online

Grecia are un nou protocol pentru turisti din 1 iulie potrivit caruia cei care vin in tara vor fi testati aleatoriu dupa completarea unui chestionar online, cu 48 de ore inainte de intrarea pe teritoriul el.

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

Marea Britanie l-a recunoscut pe Juan Guaido drept presedintele Venezuelei, in disputa cu Nicolas Maduro pentru rezervele de aur de la Londra

Marea Britanie l-a recunoscut pe Juan Guaido drept presedintele Venezuelei, intr-o sentinta anuntata joi de catre inalta Curte Engleza, in speta in care judecatorii trebuie sa decida cine are drept de.

Ce trebuie sa stie romanii care merg la medic. Schimbari, din 1 iulie. Este obligatoriu

Romanii care merg la medic vor trebui sa aiba la ei, incepand de astazi, 1 iulie, cardul de sanatate care devine obligatoriu pentru anumite servicii medicale precum spitalizarea de zi sau continua, investigatii paraclinice, RMN, ecografie, dar si pentru eliberarea medicamentelor de la farmacie.

Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii r.

O fotografie de familie a miliardarului Richard Branson a fost furata din Marea Britanie si descoperita in Vaslui

Au fost furate, anul trecut, o fotografie de familie a miliardarului Richard Branson si mai multe bijuterii de-ale acestuia, de pe proprietatea lui din Marea Britanie. Total neasteptat este faptul ca respectiva.

Surpriza de proportii pentru romanii care au ajuns in Grecia. Au stat ore in sir pentru a putea intra in tara

Romanii care merg in Grecia in vacanta au intampinat deja primele probleme. Acestia au fost nevoiti sa stea la cozi kilometrice la vama Kulata, singurul punct vamal de trecere in Grecia.

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )