Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romanii care pot sa iasa mai repede la pensie. Conditia este sa locuiasca in aceste zone

Antena3 Antena3,
Romanii care pot sa iasa mai repede la pensie. Conditia este sa locuiasca in aceste zone

Romanii care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de opt kilometri in jurul acestora, pot iesi la pensie cu doi ani mai devreme fata de varsta standard de pensionare. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Exista si varianta de a merge la vot cat mai repede

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va respecta decizia Curtii Constitutionale, daca Guvernul va ataca motiunea PSD, dar ca exista si varianta de a merge la vot cat mai repede. El a spus ca, daca motiunea trece, este exclus ca PSD sa mai voteze un guvern liberal.

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Pune o minge de tenis in masina de spalat rufe. Trucul de care nu ai mai auzit pana acum

Gospodinele adevarate folosesc trucuri care mai de care mai neasteptate. Unul dintre siretlicurile putin cunoscute este cel legat de mingea de tenis care se pune in masina de spalat rufe. De ce pun gospodinele o minge de tenis in cuva masinii de spalat rufe Desi poate parea ciudat sa pui o minge de tenis de .

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

Ouale albe sau ouale maro? Care sunt cele mai sanatoase pentru organism. Ultima descoperire a cercetatorilor

Oul este un aliment complet, bogat si in proteine si in vitamine, motiv pentru care medicii il recomanda in dieta oricui, insa cu masura. Unii specialisti spun ca nu este bine sa consumam mai mult de trei oua pe saptamana, in timp ce altii spun ca nu este nicio problema daca mancam chiar si unul pe zi, daca digestia ne permite acest lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )