Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii, cei mai credinciosi din Europa. Practica, insa, ne omoara

Adevărul Adevărul,
Romanii, cei mai credinciosi din Europa. Practica, insa, ne omoara

Romania este cea mai religioasa tara din Europa, 64% din populatie afirmandu-si credinta absoluta in Dumnezeu, conform unui studiu realizat in 34 de tari de catre Centrul de Cercetare Pew din Statele Unite. continuă pe Adevărul

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

Eurostat: Romanii cheltuie pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuie pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% di.

EUROSTAT: Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuiesc pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% din totalul cheltuielilor lor de consum, ponderi mari fiind consemnate si in Lituania 20,9%) si Estonia 19,6%), cu mult peste media europeana de 12,1%, potrivit datelor aferente anului 2018 publicate, luni, de biroul european de statistica Eurostat.

Medicul Olivia Burta a uimit-o pe Kinga Sebestyen! Devine unul din cei mai buni instructori Kangoo Jumps?

Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator in Oradea, a descoperit pasiunea pentru Kangoo Jumps si a invatat tehnica de predare de la Kinga Sebestyen. Iata ce povesteste Regina Kangoo Jumps.

Romania este a cincea piata de asigurari din Europa Centrala si de Est

Romania este a 5-a piata de asigurari ca dimensiune din Europa Centrala si de Est, dar densitatea as.

Mediastandard.ro: Cele mai iesite din comun si absurde reguli ale Facebook

Stim ca in ultimul timp, in urma mediatizarii derapajelor marilor companii tehnologice, acestea au inceput sa impuna reguli stricte privind activitatea utilizatorilor pe retelele de socializare. Poate cea mai mediatizata companie este cea a lui Mark Zuckerberg, care inca de la izbucnirea scandalului Cambridge Analytica a tot fost in atentia publicului. Astfel au iesit la iveala cele mai iesite din comun si absurde reguli ale Facebook.

Batranii din Romania, printre cei mai slab protejati impotriva gripei din Europa

Romania se numara printre statele cu cea mai scazuta rata de vaccinare impotriva gripei in randul persoanelor de 65 de ani si peste din Uniunea Europeana, conform datelor publicat de Eurostat.

Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana, aproape 28% din totalul cheltuielilor de consum

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai mult pentru alimente si bauturi racoritoare. Mai exact, estde vorba despre 27,8% din totalul cheltuielilor de consum. Ponderi peste media UE 12,1%) fiind consemnate.

Urma sa fie cea mai frumoasa zi din viata lui, insa ginerele a intarziat cateva ore la propria nunta. Cand a ajuns, a descoperit un lucru absolut socant. Nimic nu o sa mai fie la fel

Un barbat care a intarziat cateva ore la propria nunta a descoperit ca, in acest timp, femeia cu care urma sa-si petreaca restul zilelor isi gasise deja un alt partener.

Mihail Vulpescu, unul dintre cei mai mari teonori ai Romaniei, personalitatea lunii decembrie la Muzeul Dunarii de Jos

Mihail Vulpescu, personalitate marcanta a culturii romanesti, etnolog si folclorist a fost ales personalitatea lunii decembrie la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi. Acesta s-a nascut la 31 decembrie 1888, in comuna Lupsanu, judetul Calarasi, fiind al cincilea copil din cei zece frati ai familiei Vulpescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )