Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romanii au cele mai slabe cunostinte din UE in ceea ce priveste folosirea antibioticelor

Hotnews Hotnews,
 Romanii au cele mai slabe cunostinte din UE in ceea ce priveste folosirea antibioticelor

000 de vieti si 1,5 miliarde de euro se pierd anual din cauza rezistentei la antimicrobiene. Cu ocazia celei de-a sasea editii a Zilei europene a informarii cu privire la antibiotice, peste 40 de tari au desfasurat, in saptamana 1824 noiembrie, actiuni de promovare a utilizarii prudente a antibioticelor, sub sloganul Toata lumea este responsabila. Campania din acest an a fost lansata printr-o serie de evenimente la Bruxelles. Datele privind Romania arata ca 47% din romani au luat antibiotice orale in ultimul an, procent cu care ne situam pe al doilea loc in Europa. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: China intra in Europa pe usa din Est; Programarile la doctor si operatiile, amanate de greva din Sanatate; Cum s-a distrus una dintre cele mai vechi industrii din Romania

Ziua judecatii pentru penalii cu gulere albe. Inalta Curte judeca trei fosti ministri, un deputat si un fost procuror. Pana acum, cei mai multi dintre ei au primit ani grei de inchisoare. Un milion de euro pentru festivitatea de 1 Decembrie. Parada de lux din buget de criza. De Ziua Nationala a Romaniei se anunta cea mai mare defilare din 1990 si pana in prezent.

FOTO Cele mai scumpe strazi din lume

Fie ca au o priveliste stelara incredibila, fie ca sunt in apropierea magazinelor sau a restaurantelor de lux, anumite strazi din toata lumea au atras, de-a lungul timpului, cei mai bogati oameni.

Gheorghe Flutur: PDL e peste pragul de 20% in cele mai zgarcite sondaje

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, la Botosani, ca PDL a trecut in cele mai zgarcite sondaje peste pragul de 20% in preferintele electoratului, el declarandu-se multumit de aceste cifre. Cele mai zgarcite sondaje ne dau ca am trecut de 20%. Ceea ce nu e rau. Nu ne culcam pe o ureche, insa de la 13- 14% cat erau prin martie, cand era lupta interna, sa ajungi sa egalezi, sa ne intalnim cu liberalii, cu PNL, e ceva, afirma Flutur.

MAGAZIN Ce masoara de fapt IQ-ul? Cele mai bune 8 infografice. Familiile nu vor mai fi niciodata ce au fost. De ce nu ne putem gadila singuri? 10 reguli ale unei intalniri de business. Cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. TED Talks

V-ati intrebat ce e in mintea conspirationistilor? Stiu, poate nici nu merita efortul, dar afli si lucruri noi, bazate pe cercetari. Sau, v-ati intrebat de ce nu ne putem gadila singuri? Bine, mie unuia mai interesante mi se par descoperirile legate de imbatranire, publicate recent in The New York Times. Sau de pilda cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. Cat despre jocurile video si violenta la copii, problema a fost transata: No problemo! Iar daca va place ceaiul, vedeti aici 6 efecte minunate pe care le are asupra creierului. In rest, o saptamana frumoasa tuturor si lectura placuta in continuare!.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat, marti, presedintele Viktor Ianukovici, citat de AFP. Vom astepta un.

Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat presedintele ucrainean Viktor Ianukovici.

TOP Cele mai bune 10 MBA-uri din lume in functie de specializari

Harvard ocupa primul loc in cinci specializari MBA studiate in cele mai bune scoli de business din lume, iar alte cinci universitati sunt in TOP 10 MBA la alte cinci specializari: INSEAD, Kellogg, MIT Sloan, Stanford si Wharton.

RAPORT Cele mai bune scoli de business din lume pentru cei care vor un MBA

Harvard, Stanford, INSEAD Franta si Singapore) si London Business School au fost cotate de angajatorii din lume drept cele mai bune scoli care ofera MBA-uri, arata raportul QS Global 200 Business Schools, lansat marti.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE.

Presedintele Viktor Ianukovici a declarat, marti, ca Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, transmite Mediafax. Vom astepta un nivel confortabil pentru noi, pentru interesele noastre; atunci cand ne vom putea pune de acord asupra unor conditii normale, vom putea vorbi de semnarea acestui document, a declarat Ianukovici intr-o interventie televizata. Citeste si: Ianukovici spulbera visul european al ucrainenilor .

Studiu EY: Sectorul de internet a inregistrat cele mai mari rate de crestere in trimestrul al doilea

Companiile din sectorul de internet au inregistrat cele mai mari rate de crestere in trimestrul al doilea la majoritatea indicatorilor de performanta, inclusiv vanzari 21%), venituri operationale 27%), cercetare si dezvoltare 19%) si fluxuri de lichiditati 25%), potrivit studiului EY - View from the top: global technology trends and performance.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )