Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romanii cumpara online de pe telefon mai mult decat anul trecut. Cati bani cheltuie si pe ce

Hotnews Hotnews,
 Romanii cumpara online de pe telefon mai mult decat anul trecut. Cati bani cheltuie si pe ce

Romanii au facut cumparaturi online de pe telefon cu 64% mai mult decat anul trecut. Valoarea medie a unei tranzactii pe mobil in primele 6 luni a fost de 40 de euro, similara cu cea din 2016, potrivit 2Performant Network. Iata in ce domenii se fac cele mai scumpe tranzactii online. continuă pe Hotnews

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Note mai mari decat anul trecut. Care este primul judet in top

Rezultatele obtinute in actuala sesiune a examenului de Bacalaureat de absolventii de liceu sunt, in cele mai multe judete din tara, mai bune decat cele din anul trecut. Judete precum Iasi sau Cl.

Romanii stau, in medie, peste 5 ore pe zi in fata televizorului, cu doua ore mai mult decat media mondiala, iar cel mai adesea se uita la stiri

Unul din 10 romani stau peste 8 ore pe zi in fata televizorului, iar Romania depaseste media de consum la nivel mondial, care este de de trei ore, cu peste doua ore, arata rezultatele studiului Indicele consumului de televiziune in Romania 2017 - TVCI Romania 2017 pentru piata locala, prezentat joi, relateaza News. ro. Stirile sunt principalul tip de continut consumat 77%, fata de 81%, anul trecut), urmat indeaproape de divertisment, cu 76%.

Rata somajului a urcat in luna mai la 5.4%. Avem 478.000 de someri, cu 7.000 mai mult decat in aprilie

Rata somajului in luna mai 2017 a crescut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 5,3%), au transmis luni dimineata reprezentantii Institutului National de Statistica. Numarul somerilor in varsta de 15-74 ani), estimat pentru luna mai a anului 2017 a fost de 478. 000 persoane, in crestere fata de luna precedenta 471. 000 persoane), mai spun statisticienii. Rata somajului la barbati a fost cu 1,2 puncte procentuale mai mare decat la femei valorile respective fiind 5,9% in cazul persoanelor de sex masculin si 4,7% in cazul celor de sex feminin). Pentru persoanele adulte 25-74 ani), rata somajului a fost estimata la 4,3% pentru luna mai 2017. Numarul somerilor in varsta de 25-74 ani reprezenta 74,4% din numarul total al somerilor estimat pentru luna mai 2017.

Mesajul socant al unui pediatru australian care s-a alaturat ISIS: Noi iubim moartea mai mult decat iubiti voi viata!

Un pediatru care a parasit Australia, in 2015, pentru a se alatura ISIS, a reaparut intr-un nou videoclip propagandistic in care ii indeamna pe musulmanii din Occident sa se alature.

Ce cumpara romanii online: Turism, 268 euro, Fashion, 45 euro

Romanii cumpara online de pe telefon cu 64% mai mult decat anul trecut. Valoarea medie a unei tranzactii pe mobil in primele 6 luni a fost de 40 de euro, similara cu cea din 2016.

VIDEO REPORTAJ Incursiune in pepiniera tehnologiilor din masinile de maine. Un TechShow mai interesant decat saloanele auto

Tehnologiile mai putin vazute ale masinilor sunt adesea mai interesante decat automobilul luat ca intreg sau chiar decat saloanele auto. Iar un show creat special pentru tehnologie auto nu poate sa fie decat fascinant: in fata ta stau idei, la propriu, materializate intr-o forma mai mult sau mai putin finala. Iti dau doar cateva exemple: sistemul audio fara boxe, masina care isi invata drumul pana in garaj si un sistem de 48 V cu catalizator incalzit electric pentru reducerea pe bune a emisiilor de oxizi de azot NOx).

Daca masurile fac mai mult rau, nu le aplicam

ACTUALIZARE 13:05 Dragnea, despre impozitul pe cifra de afaceri: Exista posibilitatea sa nu mai fie aplicat daca creaza defectiuni Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat la Parlament, ca a discutat cu premierul Mihai Tudose despre unele masuri din programul de guvernare, iar prim-ministrul le-a privit cu foarte multa grija, existand posibilitatea ca acestea sa nu mai fie aplicate, daca se constata ca vor crea defectiuni intr-o anumita parte a economiei, potrivit surselor din presa. -------- Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, ca nu are un conflict cu Liviu Dragnea pe tema programului de guvernare si nu s-a certat cu el, asa cum a relatat presa. Seful Executivului a reiterat ca noile masuri din programul de guvernare, precum schimbarea taxarii, vor fi implementate doar dupa efectuarea unor simulari care sa demonstreze ca ele nu fac mai mult rau.

Firmele private sunt scutite de la intocmirea raportarii datoriilor cu scadenta depasita cu mai mult de 30 de zile

In Monitorul Oficial au fost publicate recent mai multe acte normative in domeniul financiar-contabil, printre care si Legea nr. 155/2017 privind declararea datoriilor cu scadenta. Documentul scuteste operatorii economici de drept privat la intocmirea situatiei/raportarii datoriilor cu scadenta depasita cu mai mult de 30 de zile, raportare prevazuta initial in OUG nr. 77/1999 modificata prin OUG nr. Vezi aici documentul aparut in Monitorul oficial.

Metoda simpla prin care iti poti pastra rosiile proaspete si sanatoase mai mult timp - VIDEO

Tomatele incep sa se strice atunci cand le lasati mai mult timp in frigider. insa exista o modalitate prin care rosiile pot ramane mai proaspete pentru cateva zile. Chef J.

Ravinder Takkar, presedintele si directorul general al Vodafone Romania, despre noile taxe anuntate de Guvern: Impredictibilitatea este principala problema/Mi se pare un lucru gresit sa taxezi si mai mult companiile care iti cresc PIB-ul

'Fiecare companie cu afaceri semnificative va fi afectata cu siguranta de noile taxe si impozite, dar provocarea nu este ca vom plati noi taxe. Problema este cu impredicitibilitatea introducerii acestor taxe. Avem un plan de afaceri, actionari care trebuie informati de schimbarea acestor taxe si in loc sa ne concentram pe cresterea afacerilor, calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, suntem distrasi de astfel de masuri, a precizat luni Ravinder Takkar, presedintele si directorul general al Vodafone Romania, intrebat despre noile taxe si impozite anuntate de Guvern. Takkar a spus ca 'nu a facut un studiu de impact, dar ca nu e greu de observat ca de la o contributie de 0,08% din cifra de afaceri la 1% este un salt semnificativ. In opinia mea este un lucru gresit sa taxezi si mai mult companii care iti cresc PIB-ul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )