Libnet.ro
UNICEF

09:45

Romanii daruiesc mai multe flori. Cifra afacerilor din domeniu s-a dublat in ultimii cinci ani

Antena3 Antena3,
Romanii daruiesc mai multe flori. Cifra afacerilor din domeniu s-a dublat in ultimii cinci ani

Piata florilor creste spectaculos in Romania, arata analizele economice. continuă pe Antena3

Romanii daruiesc mai multe flori: Afacerile din domeniu si-au dublat vanzarile in ultimii 5 ani

Afacerile cu flori au crescut considerabil in ultimii cinci ani, cu 96% fata de 2014 si cu 6% fata de 2017, la 330 milioane de lei in 2018. Astfel, business-urile din domeniul floral din Romania si-au dublat cifra de afaceri in ultimii cinci ani si vor continua sa creasca si in 2020, cu aproximativ 15%, pana la 450 milioane de lei, potrivit estimarilor unei firme de consultanta.

Topul oraselor din Romania unde se comanda cele mai multe flori online de Ziua indragostitilor

Cele mai populare alegeri raman buchetele de trandafiri rosii, insa un numar tot mai mare de clienti aleg buchetele mixte, care au un aer sofisticat, dar in acelasi timp mai relaxat.

Peste 600 locuri de munca, vacante in reteaua EURES. Cine ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 619 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind disponibile in Spania.

O persoana a murit si 11 au fost ranite in mai multe accidente produse din cauza poleiului

Val de accidente rutiere produse joi dimineata, in judetul Timis, din cauza poleiului. in umra accidentelor o persoana a murit si mai multe au fost ranite. Trei dintre accidente au avut loc pe un singur drum judetean.

Semnale misterioase primite din Univers timp de mai multe zile consecutiv. Oamenii de stiinta intrigati

Oamenii de stiinta sunt intrigati, dupa ce au primit mai multe semnale misterioase din Univers, timp de mai multe zile consecutiv.

Salvati Copiii: Cele mai multe dintre victimele abuzului sexual in mediul online sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani Metodele prin care copiii sunt exploatati pe internet

Numarul cazurilor de abuz sexual asupra copiilor in mediul online a crescut anul trecut fata de 2018, arata statisticile colectate de Organizatia Salvati Copiii. Astfel, mai mult de jumatate dintre cazurile raportate in 2019 printr-o linie care functioneaza ca punct de raportare pentru utilizatorii de Internet reprezinta materiale ce infatiseaza abuz sexual asupra copiilor. Potrivit datelor organizatiei, 1. 594 din cele 2. 713 de cazuri reprezinta materiale care infatiseaza abuz sexual, iar cele mai multe dintre victime sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani.

Premier League, campionatul cu cele mai multe goluri marcate

Prima liga engleza este campionatul in care au fost marcate cele mai multe goluri in actualul sezon.

Ion Ceban: Unii agenti economici au acaparat mai multe subterane si au facut averi pe seama Primariei, iar in bugetul municipal nu au dat niciun banut

Primarul Ion Ceban a fost in inspectie marti, 11 februarie, la trecerea subterana de pe strada Ismail. Edilul spune ca a depistat acolo un dezastru total si o mini Piata Centrala. Potrivit lui, unii agenti economici au acaparat mai multe subterane si au facut averi pe seama primariei, iar in bugetul municipal nu au dat nici un banut, cum trebuiau sa o faca conform legii.

Barbatul din judetul Timis si-a abuzat nepoata de 13 ani timp de mai multe luni. Mama a aflat adevarul, dupa ce si-a observat fata cu mai multa atentie

Barbatul din judetul Timis si-a abuzat nepoata de 13 ani timp de mai multe luni. Adevarul a iesit la iveala, dupa ce mama a inceput sa-si observe fiica cu mai multa atentie.

Coronavirusul ne poate imbolnavi de mai multe ori? Ce se stie pana acum despre noul virus din Wuhan

Pe masura ce numarul infectiilor cu noul coronavirus din China creste, se ridica tot mai multe intrebari care au nevoie de raspunsuri urgente. Care sunt caile de transmitere, de cate ori se poate repeta infectia si, mai ales, care sunt masurile de protectie cele mai eficiente? Ce raspunsuri pot da specialistii in acest moment.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )