Libnet.ro
UNICEF

23:30

Topul oraselor din Romania unde se comanda cele mai multe flori online de Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
Topul oraselor din Romania unde se comanda cele mai multe flori online de Ziua indragostitilor

Cele mai populare alegeri raman buchetele de trandafiri rosii, insa un numar tot mai mare de clienti aleg buchetele mixte, care au un aer sofisticat, dar in acelasi timp mai relaxat. continuă pe Adevărul

Topul oraselor romantice din Romania: unde se comanda flori de Ziua indragostitilor

Anul acesta, prima comanda de Valentines Day a fost plasata pe 15 ianuarie, iar in topul oraselor r.

Locurile din Romania unde au fost gasite cele mai pretioase comori dacice. Unde ascundeau aurul stramosii nostri

Sarmizegetusa Regia, Germisara si raul Strei se numara printre locurile devenite faimoase dupa descoperirea unor comori antice pretioase.

Coronavirusul, ucigasul a peste 1.000 de persoane, s-ar fi raspandit de la un PANGOLIN. Material inedit realizat de B1.RO la Muzeul Antipa, singurul loc din Romania unde poate fi vazut mamiferul (VIDEO)

Coronavirusul continua sa produca ravagii. Marti, bilantul deceselor a depasit 1. 000 in China continentala, stabilind un nou record, in timp ce a doua economie a lumii ramane marcata de restrictii. Sute de.

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

Top 10 cele mai frumoase aparitii de la Oscar 2020

Zeci de vedete cunoscute din industria cinematografica si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2020, insa doar zece dintre ele au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

FIS Children Trophy si FIS SES 2020, cele mai mari competitii de schi alpin din Romania

Peste o suta de schiori din intreaga lume vor participa la doua dintre cele mai mari competitii de schi alpin organziate la noi in tara. Este vorba despre FIS Children Trophy si FIS SES 2020 Race - doua curse inscrise in caldendarul oficial al Federatiei Internationale de Schi FIS).

Salvati Copiii: Cele mai multe dintre victimele abuzului sexual in mediul online sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani Metodele prin care copiii sunt exploatati pe internet

Numarul cazurilor de abuz sexual asupra copiilor in mediul online a crescut anul trecut fata de 2018, arata statisticile colectate de Organizatia Salvati Copiii. Astfel, mai mult de jumatate dintre cazurile raportate in 2019 printr-o linie care functioneaza ca punct de raportare pentru utilizatorii de Internet reprezinta materiale ce infatiseaza abuz sexual asupra copiilor. Potrivit datelor organizatiei, 1. 594 din cele 2. 713 de cazuri reprezinta materiale care infatiseaza abuz sexual, iar cele mai multe dintre victime sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani.

Cele mai tari meme-uri virale dupa ce Timothee Chalamet a venit la Oscaruri asa!

Timothee Chamalet a pasit pe covorul rosu al Oscarurilor din acest an intr-o tinuta ce parea mai degraba o uniforma de lucru! Iata cele mai tari meme-uri devenite virale in urma acestei aparitii! .

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Aproape fiecare postare a Danei Budeanu din mediul online starneste controverse. De la postarea ce a dus la incetarea colaborarii sale cu Pro Tv si pana la a-i numi pe barbati fatalai, iata cateva dintre cele mai mari controverse lansate vreodata de Dana Budeanu! .

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )