Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romanii din diaspora: La sase luni de la alegerile prezidentiale, am fost din nou uitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii din diaspora: La sase luni de la alegerile prezidentiale, am fost din nou uitati

Mai multi oficiali ai unor asociatii de romani din diaspora au transmis o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta si presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, acuzandu-i pe acestia ca, la sase luni de la alegerile prezidentiale, cetatenii au fost din nou uitati. continuă pe Ziarul Bursa

PMP se va adresa Comisiei Europene in problema votului romanilor din diaspora

Eugen Tomac a declarat ca PMP se va adresa Comisie Europene in problema cadrului juridic ce reglementeaza exercitarea dreptului de vot de catre romanii din diaspora, transmite Agerpres. Cadrul juridic . ) in.

Problema votului din diaspora, in atentia PMP. Ce intentioneaza sa faca formatiunea politica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat duminica, la Deva, ca formatiunea politica pe care o conduce se va adresa, saptamana viitoare, Comisiei Europene cu privire la cadrul juridic ce reglementeaza exercitarea votului de catre romanii din diaspora, conform Agerpres.

Iohannis, criticat de romanii din Italia: Domnule presedinte, nu ajunge un discurs citit si o baie de multime daca treceti pe la noi

Nu toti romanii din Italia sunt multumiti de Klaus Iohannis. Jurnalistii de la un cotidian romanesc din Peninsula ii reproseaza sefului statului ca nu a facut nimic concret pentru romanii din Diaspora,.

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu.

25 de ani de la alegerile prezidentiale din 1990: Ion Iliescu crede ca protestele din Piata Universitatii nu au ajutat opozitia de atunci

In urma cu 25 de ani, Ion Iliescu castiga primele alegeri prezidentiale dupa Revolutia din 1989. In 20 mai 1990, 86% dintre romani s-au prezentat la vot iar Ion Iliescu a castigat cu 85%, urmat de Radu Campeanu, cu 11%, si Ion Ratiu 4%).

Moise Guran: Constiinta Nationala este in primul rand sentimentul de solidaritate cu cei de un neam ca tine. Daca te doare undeva de romanii din Basarabia, esti, social vorbind, un poporean de secol 18

Moise Guran a criticat reactiile unor analisti prezenti intr-un platou de televiziune, care l-au condamnat pe George Simion, romanul expulzat din Republica Moldova. Cu aceasta ocazie, el a criticat atitudinea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )