Libnet.ro
UNICEF

11:00

Romanii din diaspora vor avea la dispozitie un numar record de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Romanii din diaspora vor avea la dispozitie un numar record de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare

Romanii din diaspora vor avea la dispozitie un numar record de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca a organizat in strainatate 441 de sectii de. continuă pe Antena3

Alegeri europarlamentare - 441 de sectii de votare in strainatate; 76 de sectii, in Italia: Ministerul de Externe: Este un numar record de sectii

Romanii din diaspora vor putea vota la alegerile europarlamentare din 26 mai in 441 de sectii deschise in afara tarii. Ministerul de Externe spune ca este un numar record de sectii de votare, in comparatie cu alegerile anterioare pentru Parlamentul European, din 2014 si 2009, cand au fost deschise 190 de sectii.

Ce farmacii din Bucuresti vor avea program non-stop in perioada de Paste 2019 si 1 Mai?

Colegiul Farmacistilor Bucuresti a publicat pe site-ul www. cfbucuresti. ro lista pe sectoare a farmaciilor cu program permanent si semi-permanent din Bucuresti de Paste 2019 si 1 Mai.

VIDEO Romanii vor avea un numar unic de telefon la care vor putea suna in cazul incidentelor de securitate cibernetica

Ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, a anuntat miercuri, intr-o conferinta la Palatul Victoria, lansarea unui nou numar unic. 'Din data de 2 mai vom lansa prin Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) un numar unic - 1911, apelabil din toate retelele, la care vor putea fi raportate incidentele de securitate cibernetica de catre persoanele fizice, juridice si institutii publice, oferindu-li-se prin call-center, o asistenta primara si consiliere pentru diagnosticare si remediere. , a spus acesta. Vezi in articol cum motiveaza ministrul lansarea acestui numar unic.

Numar record de antreprenori, in Romania. Cate femei fac afaceri

Numarul de asociati si actionari ai firmelor din Romania active din punct de vedere juridic a ajuns la un maxim istoric la inceputul anului 2019, respectiv la un numar de peste 1,38 milioane de antreprenori. Cate afaceri sunt conduse de femei.

Victimele programului de sterilizare fortata din Japonia vor fi compensate

Japonia a adoptat miercuri o lege pentru compensarea zecilor de mii de oameni supusi la interventii de sterilizare, de multe ori fara consimtamant, in cadrul unui program guvernamental care avea ca scop prevenirea nasterii unor descendenti inferiori si care a fost in vigoare pana in 1996, scrie Rueters.

Victimele programului de sterilizare fortata din Japonia vor primi sume compensatorii

Japonia a adoptat miercuri o lege pentru acordarea unor sume compensatorii zecilor de mii de oameni supusi la interventii de sterilizare, de multe ori fara consimtamant, in cadrul unui program guvernamental care avea ca scop prevenirea nasterii unor descendenti inferiori si care a fost in vigoare pana in 1996, scrie Rueters.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada de Paste 2019 si 1 Mai

In perioada 26 aprilie - 1 mai 2019, cu ocazia sarbatorii legale Invierea Domnului Sf. Pasti), noua spitale din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor asigura asistenta medicala de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )