Libnet.ro
UNICEF

22:00

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Playtech Playtech,
Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] . continuă pe Playtech

Mobilizare generala in diaspora pentru duminica alegerilor: Transport GRATUIT pentru romanii aflati la distante mari de sectiile de votare

Mai multi soferi voluntari vor sa-i ajute pe romanii din diaspora ce nu au cum sa ajunga la sectiile de votare din cauza distantelor mari, motiv pentru care s-au oferit sa le asigure transportul gratuit in.

Romanii din diaspora se solidarizeaza, inaintea alegerilor: Soferi voluntari vor sa-i ajute pe cei care nu au cum sa ajunga la sectia de votare

Romanii din diaspora s-au mobilizat inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului privind justitia care vor avea loc duminica, mai multi soferi oferindu-se sa asigure transportul gratuit pentru cei care se afla la distante mari de sectiile de votare.

Carmen Dan cere Biroului Electoral Central sa trimita o circulara catre toate sectiile de votare pentru a preveni frauda electorala

Carmen Dan a transmis conducerii Biroului Electoral Central un document prin care propune transmiterea unei circulare catre toate sectiile de votare din tara care sa contina masuri menite sa previna frauda, transmite Mediafax.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Daniel Apostal a prezentat la Jurnalul de Economie,informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci. Acestia pot gasi intelegere chiar la banci, prin intermediul Centrului de.

Liviu Dragnea, proiect de lege pentru romanii care traiesc in comunitatile din tarile vecine: Le vom oferi oportunitatea sa angajeze mai usor in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta lansarea unui proiect de lege menit sa ajute angajatorii din Romania care nu au forta de munca, dar si pe romanii din comunitatile din tarile vecine, dornici sa.

Unde te inscrii pentru voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019 a fost lansat. Persoanele care doresc sa scape de aparatele vechi televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si masini de spalat vase) si sa isi achizitioneze unele noi, pot primi un voucher a carui valoare variaza in functie de consumul de curent electric. Rabla pentru electrocasnice 2019 [] .

RWEA vrea program de reconversie profesionala pentru cei din zonele dependente de producerea energiei din carbune

Industria eoliana, prin Asociatia Romana pentru Energie Eoliana RWEA), propune un proiect ambitios de pregatire si reconversie profesionala pentru persoanele din zonele dependente de sectorul producerii energiei din carbune, a anuntat, ieri, RWEA, printr-un comunicat.

PATRIOTI, DOAR PENTRU CEI DIN TARA Comunitatile de romani, lasate de izbeliste de autoritatile de la Bucuresti

Diaspora reprezinta o problema spinoasa pentru politicienii romani. Indiferent cine s-a aflat la guvernare in ultimii 20 de ani, programele prin care statul nostru ii ajuta pe romanii plecati peste hotare sau pe cei aflati in regiunile din apropierea granitelor cu statele vecine au fost foarte putine si s-au referit mai mult la proiecte culturale, de pastrare a identitatii nationale si de conservare a limbii materne.

[P] Jumatate de ora pentru votul din 26 mai - cat zeci de ani din destinul Romaniei

Sunt momente in viata cand destinul iti ofera o sansa cu care nu te vei mai intalni. Soarta le rezerva si tarilor, natiunilor, momente rarisime cand pot sa castige ceva unic si irepetabil. inca si mai putine sunt ocaziile puse in fata unei tari de a-si consolida si implini ce a castigat. Cam o data intr-un secol, am spune privind cursul istoriei noastre moderne, fara pretentii de istorici. Acum o suta de ani, Romania a trait un asemenea moment astral: Marea Unire si deschiderea drumului catre statul modern, asezat intre democratiile lumii libere. Duminica, 26 mai, istoria ne poate surade din nou pentru finaliza cu adevarat Revolutia neincheiata in 1989. Este data intalnirii cu destinul Romaniei care, acum, depinde suta la suta de noi. De votul nostru, de ambitia de a fi o tara a romanilor liberi si cinstiti.

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )