Libnet.ro
UNICEF

13:01

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist va fi inmormantat intr-un cimitir din Craiova

Antena3 Antena3,
Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist va fi inmormantat intr-un cimitir din Craiova

Este doliu in Craiova. Ilie Balaci, minunea blonda a fotbalului romanesc, va fi condus martipe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Au fost momente. continuă pe Antena3

Ilie Balaci, pentru ultima data pe stadionul Ion Oblemenco: Romanii isi iau adio de la marele fotbalist (VIDEO)

Romanii isi iau adio de la marele fotbalist, Ilie Balaci. Legenda Craiovei va fi inmormantata marti la cimitirul Sineasca. Pana la ora 12. 00, sicriul cu trupul neinsufletit ramane pe stadionul Ion Oblemenco,.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist, condus pe ultimul drum de sute de prieteni

Update: Ilie Balaci este condus pe ultimul drum. Un sobor de preoti de la Mitropolia Craiovei se afla langa sicriu. Sicriul va fi transportat prin toate pnctele principale din oras. Cortegiul funerar a ajuns.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist, aplaudat pe ultimul drum de mii de oameni

Update:Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Sineasca, inconjurat de mii de oameni. Fanii il aplauda pemarele fotbalist roman. A fost un ultim drum presarat cu opriri in locuri semnificative pentru.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Sute de oameni il conduc pe ultimul drum pe marele fotbalist

Update:Ilie Balaci, cel supranumit Minunea blonda a fotbalului romanesc, este condus pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit ajungela Biserica Sf Ilie din Craiova, acolo unde va avea loc o.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Minunea blonda, pentru ultima oara pe stadion

Update:Fostul primar al Craiovei Lia Olguta Vasilescu a venit sa ii aduca un ultim omagiu marelui fotbalist Ilie Balaci. Update:Ilie Balaci a fost dus spre catafalc si va fi depus pe terenul de.

Romanii si-au luat adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist a fost inmormantat cu onoruri militare

Update:Fostul fotbalist si antrenor roman Ilie Balaci a fost inmormantat cu onoruri militare, la Cimitirul Sineasca din Craiova. Update:Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Sineasca, inconjurat de.

A murit Ilie Balaci

Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a murit duminica din cauza unui atac cerebral. Potrivit informatiilor Digi Sport, Balaci 62 de ani) a cazut din senin in aceasta dimineata, iar in urma cu.

A murit Ilie Balaci. Averea fabuloasa stransa de marele fotbalist

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci A murit Ilie Balaci. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )