Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Minunea blonda, pentru ultima oara pe stadion

Antena3 Antena3,
Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Minunea blonda, pentru ultima oara pe stadion

Update:Fostul primar al Craiovei Lia Olguta Vasilescu a venit sa ii aduca un ultim omagiu marelui fotbalist Ilie Balaci. Update:Ilie Balaci a fost dus spre catafalc si va fi depus pe terenul de. continuă pe Antena3

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist va fi inmormantat intr-un cimitir din Craiova

Este doliu in Craiova. Ilie Balaci, minunea blonda a fotbalului romanesc, va fi condus martipe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Au fost momente.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Sute de oameni il conduc pe ultimul drum pe marele fotbalist

Update:Ilie Balaci, cel supranumit Minunea blonda a fotbalului romanesc, este condus pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit ajungela Biserica Sf Ilie din Craiova, acolo unde va avea loc o.

Ilie Balaci, pentru ultima data pe stadionul Ion Oblemenco: Romanii isi iau adio de la marele fotbalist (VIDEO)

Romanii isi iau adio de la marele fotbalist, Ilie Balaci. Legenda Craiovei va fi inmormantata marti la cimitirul Sineasca. Pana la ora 12. 00, sicriul cu trupul neinsufletit ramane pe stadionul Ion Oblemenco,.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist, condus pe ultimul drum de sute de prieteni

Update: Ilie Balaci este condus pe ultimul drum. Un sobor de preoti de la Mitropolia Craiovei se afla langa sicriu. Sicriul va fi transportat prin toate pnctele principale din oras. Cortegiul funerar a ajuns.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist, aplaudat pe ultimul drum de mii de oameni

Update:Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Sineasca, inconjurat de mii de oameni. Fanii il aplauda pemarele fotbalist roman. A fost un ultim drum presarat cu opriri in locuri semnificative pentru.

Marele regret al lui Ilie Balaci: Minunea blonda a murit cu o mare durere in suflet din cauza modului in care a fost tratat in tara

Ilie Balaci a fost un fotbalist genial, dupa spusele celor care l-au vazut jucand. Dupa ce si-a agatat ghetele in cui, fortat de o accidentare, fostul international a stralucit si ca antrenor.

Sute de oameni, omagiu pentru Ilie Balaci

Ilie Balaci, Minunea Blonda, a parasit aceasta lume, duminica dimineata. Luni, catevade oameni au tinut sa fie prezenti la Biserica Sf. Ilie din Craiova, cand a fost adus.

Epitaful lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Minunea blonda a trecut la cele vesnice la doar 62 de ani. Mijlocasul Craiovei Maxima a fost un mare fotbalist.

Romanii si-au luat adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist a fost inmormantat cu onoruri militare

Update:Fostul fotbalist si antrenor roman Ilie Balaci a fost inmormantat cu onoruri militare, la Cimitirul Sineasca din Craiova. Update:Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Sineasca, inconjurat de.

ILIE BALACI a murit! Totul despre Minunea blonda a fotbalului romanesc - BIOGRAFIE

ILIE BALACI A MURIT! Fostul mare fotbalist roman Ilie Balaci s-a nascut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat la 13 septembrie 1956, in comuna Bistret, judetul Dolj. Supranumit Minunea blonda, Balaci este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )