Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau celelalte tari europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau celelalte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau alte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Romanii au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Angajatii din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit unei analize a institutului francez Coe-Rexecode .

RAPORT Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit institutului francez Coe-Rexecode.

ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Specializarea Medicina de la Facultatea de Medicina a UMF Carol Davila din Bucuresti are cele mai multe locuri din tara disponibile la admiterea de anul acesta: 1. Urmeaza Dreptul si apoi specializarea Limbi Straine, ambele la Universitatea din Bucuresti, potrivit cifrelor de scolarizare propuse de Ministerul educatiei.

Un maidanez a muscat de fata un copil de zece ani. Incidentul s-a petrecut in Hunedoara, orasul cu cele mai multe reclamatii legate de haitele de caini

Un copil in varsta de 10 ani, din Hunedoara, a ajuns in spital, dupa ce a fost muscat de fata de un caine comunitar. Incidentul s-a petrecut intr-un loc de joaca din municipiu.

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a.

Din ce tari genereaza magazinul de aplicatii Google cele mai multe venituri

Anul trecut Google avea in magazinul virtual 800. 000 de aplicatii, in sase luni adaugand inca 200. 000, conform unui raport independent citat de presa internationala.

TOP: cele mai antreprenoriale tari din lume. A doua cea mai populata tara din lume detine prima pozitie

Raportul Oracle Capital Group masoara opiniile, atitudinile, experientele si activitile care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului, urmarind perceptia antreprenorilor, atitudinea fata de riscurile aferente inceperii unei noi.

Danseaza zorba si descopera cele mai frumoase zone din Zakynthos

Renumita in intreaga lume, nu doar pentru frumusetile naturii si pentru faptul ca este o insula fotogenica, pentru golful Navagio, porturile naturale sau pentru grotele unice, ci si pentru zonele animate in.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )