Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romanii mei, de doua ori mai putini decat ceilalti

Antena3 Antena3,
Romanii mei, de doua ori mai putini decat ceilalti

Presedintele Klaus Iohannis confunda 6,5 milioane de voturi afirmative la referendumul pe care l-a organizat pe 26 mai cu cele 18,26 milioane de romani aflati in listele electorale permanente. Vorbind in numele. continuă pe Antena3

VIDEO Conflict la distanta intre profesorii a doua licee din Vrancea. De ce se considera unii mai cu mot decat ceilalti

Cadrele didactice de la Colegiul National Emil Botta si de la Colegiul Tehnic Gheorghe Bals vad diferit situatia din invatamant.

Siegfried Muresan: Pentru prima oara, din 2010, numarul turistilor straini a scazut. Bulgaria a atras de peste 3,5 ori mai multi turisti decat Romania in 2019

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca dateleInstitutul National de Statisticaarata o scadere cu 7% a numarului turistilor straini inregistrati in unitatile de cazare din Romania, in primele patru luni ale lui 2019, comparativ cu perioada similara din 2018. Bulgaria a atras in primele 4 luni ale anului peste 2,3 milioane de turisti straini, adica de peste 3,5 ori mai mult decat Romania, sustine Muresan.

O romanca, de cinci ori mai bogata decat Serena Williams. Cine este si ce avere are

Serena Williams este pe locul 80 in TOP Forbes cele mai bogate femei din SUA. Surprinzator, in clasament apare si o romanca, care ocupa locul 21 in acest top.

Traian Basescu avea de patru ori mai multi bani, la Revolutie, decat Nicolae Ceausescu. Despre ce suma e vorba

Revolutia a fost un punct de cotitura pentru Romania si cetatenii ei. Multi dintre cei care au apucat sa puna bani deoparte au dus-o foarte bine dupa 1989. Potrivit unor surse, Traian Basescu avea de patru ori mai multi bani, la Revolutie, decat Nicolae Ceausescu. Cati bani avea Traian Basescu la Revolutie Traian Basescu nu [] .

Expunerea tigarilor in magazine, reclamele la tigari si sponsorizarea de catre companiile din domeniu ar putea fi interzise, prevede un proiect USR: Procentul adolescentilor romani care fumeaza, de 5 ori mai mare decat in SUA

Expunerea produselor din tutun in magazine, reclamele la tigari, actiunile de promovare si distribuirea gratuita de mostre de produse din tutun, precum si sponsorizarea de evenimente de catre companiile producatoare de tutun ar putea fi interzise. Prevederile sunt incluse intr-un proiect de lege initiat de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, ce urmeaza sa fie depus astazi la Parlament. Proiectul a fost cerut insistent de societatea civila, a subliniat Emanuel Ungureanu.

Negoita, despre un congres PSD: E nevoie de o conducere legitima / Faptul ca PSD a tinut in functie un om pana a plecat in catuse e mult mai grav decat inteleg multi din partid

Vicepresedintele PSD Robert Negoita, primar al Sectorului 3, spune ca este necesar sa se organizeze un congres al partidului cat mai repede, pentru ca este nevoie de o conducere legitima. El mai afirma ca faptul ca PSD a tinut in functie un om pana a plecat in catuse de acolo este o chestiune mult mai grava decat inteleg multi din partid si ca dupa plecarea lui Dragnea a fost o schimbare, dar este insuficient daca partidul nu arata ca directia este alta.

Reprezentantii FMI, mai pesimisti decat Guvernul. ingrijorari cu privire la deficit si lipsa investitiilor

Reprezentantii Fondului Monetar International sunt mai pesimisti decat Guvernul in ceea ce priveste prognozele, ei exprimand ingrijorari cu privire la deficitul Romaniei si lipsa unor investitii.

HOROSCOP de vara. Berbecii sunt mai sensibili decat in mod normal, Taurii au nevoie sa stea cu prietenii

Berbec: Copilul Esti mai sensibil decat in mod normal pe timp de vara. Vrei sa stai cat mai mult timp acasa, pentru a putea petrece timp de calitate cu tine si cu oamenii importanti din viata.

Cutremurele influenteaza marile si oceanele mai rapid decat schimbarile climatice

Exista un nou motiv de ingrijorare pentru mediul inconjurator: efectele pe termen lung ale cutremurelor. Seis-mele majore pot determina cresterea nivelului marii intr-un ritm mult mai rapid decat o fac modificarile climatice si ar trebui sa fie considerate un motiv mai important de ingrijorare pentru unele dintre natiunile care locuiesc pe insulele din Oceanul Pacific.

Deficitul bugetar a sarit de la 0.5% in martie la peste 1.1% in aprilie. Cheltuielile Statului au crescut mai rapid decat veniturile. Doar cele de personal au urcat cu 26%

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative de executie, s-a incheiat pe primele patru luni ale anului 2019 cu un deficit de 11,4 miliarde de lei, respectiv 1,1% din PIB, se arata in datese publicate luni de catre Ministerul Finantelor. Practic, cheltuielile au crescut mai rapid decat veniturile, ceea ce a adancit dezechilibrul bugetului. Cheltuielile de personal de pilda sunt cu 26,0% mai mari fata de cele realizate in primele patru luni ale anului 2018, cresterea fiind determinata de majorarile salariale acordate in temeiul Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )