Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romanii de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati, adusi in tara. Ei vor ramane in carantina 14 zile

Adevărul Adevărul,
Romanii de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati, adusi in tara. Ei vor ramane in carantina 14 zile

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati au fost adusi in tara, sambata dimineata, cu o aeronava militara care a aterizat la Baza Aeriana 90. Ei vor ramane in carantina 14 zile, testele facute inainte de imbarcarea in avion la Tokyo fiind negative pentru infectia cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Infectia cu coronavirus. in ce conditii au fost adusi in tara romanii de pe nava Diamond Princess si unde vor sta in carantina FOTO VIDEO

Adusi in tara de o aeronava Alenia C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane comandata de locotenent-comandorul Romeo Garz, cei sase romani de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati au ajuns intr-un centru special amenajat pentru astfel de cazuri a carui adresa este tinuta secreta de autoritati.

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess ar putea reveni astazi in tara

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess ar putea reveni astazi in tara. Guvernul Italiei a trimis doua aeronave in Japonia pentru a recupera mai multi cetateni europeni. Romanii vor ajunge in Germania de unde vor fi preluati de un avion militar si adusi la Bucuresti. Alti noua romani, membri ai echipajului, vor ramane in continuare in carantina, in portul Yokohama.

Doi turisti romani de pe nava Diamond Princess, adusi in tara si plasati in carantina

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, miercuri, ca doi turisti romani aflati pe nava de croaziera Diamond Princess vor fi adusi in tara si plasati in.

inca un roman a fost infectat cu Coronavirus, pe nava Diamond Princess

Un al doilea cetatean roman a fost infectat cu coronavirus pe nava de croaziera Diamond Princess, an.

MAE: Sase cetateni romani de pe nava Diamond Princess si-au exprimat dorinta de a reveni in tara

Sase cetateni romani de pe nava Diamond Princessa, aflata in Japonia, doi pasageri si patru membri ai echipajului, si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, a anuntat, joi, Ministerul Afacerilor Externe MAE). Ei vor ajunge joi in Uniunea Europeana cu o aeronava italiana, alaturi de alti cetateni europeni. Cei doi cetateni romani infectati cu coronavirus sunt in stare buna.

Cei sase romani de pe nava Diamond Pricess, care au cerut repatriere, au parasit Japonia: Acestia vor fi preluati de o aeronava MApN din Berlin

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca cei sase romani care si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, dupa ce au petrecut clipe de cosmar pe nava de croaziera Diamond Princess, au parasit Japonia la.

CORONAVIRUS Sase romani de pe nava Diamond Princess vor fi adusi in tara: Vor merge catre locul de carantina, unde vor sta 14 zile. E vorba de un pasager si cinci membri ai echipajului

EXCLUSIV ONLINE Sase romani, un pasager si 5 membri ai echipajului, au fost preluati de o aeronava italiana si urmeaza sa fie adusi in tara, dupa ce vor fi preluati din Italia de aceiasi aeronava.

Reactia unui expert care a trata Ebola dupa ce a urcat pe Diamond Princess: Haos total! Am fost inspaimantat

Situatia de pe nava de pe croaziera Diamond Princess unde au fost inregistrate numeroase cazuri de coronavirus, printre bolnavi numarandu-se si doi romani, este descrisa de catre un expert japonez in boli.

Un al doilea roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, infectat cu coronavirus Precizarile MAE

UPDATE:Ministerul Afacerilor Externe transmite, miercuri, intr-un comunicat de presa, ca Ambasada Romaniei la Tokyo a fost notificata ca un al doilea cetatean roman de pe nava Diamond Princess este.

MAE: 6 cetateni de pe vasul Diamond Princess vor sa revina in tara Un avion italian va repatria azi mai multi pasageri europeni

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca pana acum 6 romani aflati pe nava Diamond Princess si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, in timp ce, in cursul zilei de astazi, o aeronava italiana va asigura transferul unui grup de cetateni europeni catre Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )